Življenje je namenjeno temu, da uspeva. Uspevanje je naravni zakon življenja – Film Thrive

“Vsak živeči sistem na našem ljubljenem planetu, je zgovoren izraz neverjetne sposobnosti vesolja, da preide v naravno ravnovesje. In, da stori to čemur je življenje namenjeno: Da uspeva.Uspevanje je naravni zakon življenja. Če razmislimo, kaj je res čudežno je to, da lahko majhno jajčece ali en sam junaški spermij sproži proces, ki prinaša v zaključku še enega od nas, bitje neizmernih sposobnosti in neskončnega potenciala, z možgani, ki lahko kompleksno in samostojno razmišljajo, noge namenjene plesu in teku, prstim tako spretnim, da spletejo košaro igrajo na violino, ali milujejo obraz. Če nas narava kaj uči, potem je to, da je življenje mišljeno, da deluje in kakor je pri vseh živih bitjih naš namen, da uspevamo.

A vseeno za večino ljudi na tem planetu življenje ni uspevanje, ampak preživetje, trudijo se le, da bi se obdržali. Je to res najboljše, kar zmoremo? Ali je vesolje delalo skoraj 14 miljard let samo zato, da ustvari vrsto, ki bo uničila sama sebe in postala sovražnik življenju ter svojemu lastnemu domu? Mislim, da ne!”

( Foster Gamble v uvodnem delu filma)

Preveden v hrvaščino(Croatian) THRIVE: What On Earth Will It Take?

THRIVE: What On Earth Will It Take? 

THRIVE je neobičajni dokumentarni film, ki dvigne tančico o tem kaj se resnično dogaja v
našem svetu, s sledenjem denarnega toka- odkrivanjem globalne utrditve moči v skoraj
vsakem vidiku našega življenja. Skupaj tke odkritja v znanosti, zavest in aktivizem. Thrive nam ponuja resnične rešitve in nas vzpodbuja, da si z drugačnimi in drznimi strategijami vrnemo nazaj naša življenja in našo prihodnost.
Je film o osnovnih vzorcih, ki vzpodbujajo in ohranjajo življenje. Je klic k prebujanju množici
ljudi, katere moč je bila združena in zlorabljena od elitnih posameznikov in je hkrati vabilo
za pridružitev svetlim možnostim, ki se lahko sprostijo in osvobodijo, če razmišljamo kritično
in se postavimo za svobodo. Film nam predstavi resnične poti, kjer lahko vsak posameznik
aktivno premakne močne strukture, ki blokirajo prost pretok energije- ta pa omogoča, da
življenje uspeva, raste in se razvija.

Film Thrive je  leta 2011 posnel in objavil Foster Gamble, ki je odraščal v priviligirani, bogati in močni družini Gamble (P & G). Obiskoval je privatne šole in univerzo Princeton. Vzgajan je bil za vodstveno pozicijo podjetja Procter & Gamble, vendar si je izbral drugačno življensko pot.

Film temelji na preverjenih dejstvih, je, ter še bo odpiral oči mnogim!

 

Odličen intervju, ki nazorno predstavi film

http://www.4dportal.com/drevne-civilizacije/3043-foster-gamble-ekskluzivno-za-4dportal-svemir-je-beskonacno-more-beskrajne-energije-svijesti

Dokumentarac Thrive je osmišljen kao trailer za web stranicu dok je stranica samo alatka za pokret. Smisao Thrive Pokreta je asistirati u prepoznavanju moralnih principa, djelotvornih strategija i organizacijskih procesa koji će ponajbolje ojačati pojedince i grupacije diljem planeta. Smisao je da bi se probudili, oslobodili kreativnost i udružili u decentraliziran i nezaustavljiv priljev istine i pomirbe, pravde i slobode za svakog čovjeka. To su prekrasna nastojanja. Osobno Vam preporučujem – proučite Thrive i thrivemovemet.com pa ako ste motivirani istražite i Solutions Hub. Otkrijte Sector, Level of Engagement i Critical Issue koji najbolje odgovara Vašim vještinama i željama, te se pridružite globalnoj mreži da bi si uštedili vrijeme i prilagodili vlastiti trud. Također, planiramo pokrenuti on-line Thrive TV serijal na kojem ćemo prezentirati razmišljanja i moguća rješenja.

Tags:     foster gamble      thrive      thrive movement      novi svjetski poredak      otpor      torus      matrica      energija      svijest      vanzemaljci      krugovi u žitu      ancient aliens      novac      manipulacija

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s