Teorija o globalnem segrevanju je popačena znanost

Teorija o globalnem segrevanju je popačena znanost, pseudoznanost, v katero niso vključeni mnogi dejavniki in parametri, ki bi na mestu odtehtali smešno teorijo o globalnem segrevanju.
Leta 1974, so strašili populacijo z teorijo o ledeni dobi, nekaj let kasneje, so preskočili na globalno segrevaje. To jasno kaže na popačeno pseudoznanost.
Mit da je človek kriv za spremembe temperature je postala osrednja politična tema, skoraj vseh političnih strank in novodobnih gibanj, ki ne prenesejo nikaršne kritike.

Kljub temu, da 30.000 znanstvenikov trdi in tudi toži Al Gora, da človek ni vzrok za spremembe v podnebju. Ti znanstveniki se kljub smrtnim in drugim grožnjam borijo proti stroju, vsakodnevne propagande ustrahovanja o katastrofalnih posledicah, združenih narodov in aktivistom ki slepo verjamejo propagandi.
Zanikanje globalnega segrevanje se primerja z zanikanjem holokavsta, sprejeti so zakoni, ki bodo vse tiste, ki zanikajo globalno segrevanje zaprli v psihiatrične ustanove.

Al Gore je jasno nakazal agendo in cilj obdavčevanja v svoji izjavi – prvi korak k svetovni vladi. S tem so zaustavili države v razvoju, ki imajo veliko nafte in premoga. Afričani in drugi si ne morejo privoščiti napredne tehnologije, za pridobivanje električne energije, in so obsojeni na posojila mednarodnih bank in posledično zasužnijo svoje potomce za več generacij.

Podnebje Zemlje se segreva in ohlaja že sto tisoče let, še predno je Al Gore izumil globalno segrevanje. Pred tisoč leti npr. je bilo tako toplo, da so trto in vino pridelovali celo tako severno kot je Škotska. Dejansko je bilo v Srednjem veku nekje med 800-1200 tako toplo, da so Vikingi naselili Grenlandijo.

Ob temu dobimo občutek, da vsi politiki v naši državi niso bili deležni osnovne izobrazbe – co2 naraven plin, ki daje življenje, ni in ne more biti strup.

Po škandalu ClimateGate se pa je mit postal sramota. Znanstveniki so “slučajno” izključili najbolj severne vremenske, merilne postaje – torej tiste ki so kazale najnižje temperature. Iz elektronskih sporočil pa je bilo razvidno so se dogajala tudi šikaniranja in fizične grožnje vsem profesorjem inznanstvenikom, ki so si upali dvigniti glas.

VIR We Are Change Slovenia
http://wearechange.si

Drugi viri

Astronomi in astrofiziki, ki se ukvarjajo z aktivnostjo naše najbližje zvezde, opažajo nenavadne spremembe v aktivnosti na površini Sonca in okoli njega. Spremembe naj bi odločilno vplivale tudi na zemeljske podnebne razmere.

1.Astrofizik Piers Corbyn
Never mind the heat, climate change is hoax by gravy-train scientists’ ,

Nekaj podobnega se je že zgodilo sredi 17. stoletja, ko je mirno obdobje, znano kot Maunderjev minimum, trajalo kar 70 let. Zaradi njega je Zemlja znašla v obdobju mini ledene dobe, med katero sta bili Evropa in Severna Amerika podvrženi izjemno mrzlim zimam.

Število sončnih peg se redno spreminja v kratkem ciklu povprečne dolžine 11 let, vendar največje vrednosti niso vedno enake. Zgodovinsko dobro znano obdobje izjemno majhnega števila sončnih peg je Maunderjev minimum [239] (1645–1715), ki sovpada z najhladnejšim obdobjem male ledene dobe

2.Anton Komat
“teza o antropogenem izvoru podnebnih sprememb je zgolj hipoteza znanosti, ki si je prigrabila položaj edinega arbitra resnice” na http://www.mladina.si/tednik/200835/neprijetna_resnica_lahko_postane_resnicna_neprijetnost

3.Mišo Alkalaj

V knjigi Podnebna prevara – Znanost in politika podnebnih sprememb

Podnebna-prevara

ali
http://www.podnebna-prevara.si/ppwwww/Podnebna_prevara_WWW.html

V intervjuju za revijo Viva TUKAJ

4.Haker(i) razotkrili veliku urotu oko globalnog zatopljenja

Dragi moji , očitno niti naša najbolj izražena domišlija ne seže tega kar se skriva izza zavese tega našega zemeljskega showa

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s