Vodikov peroksid – opis, delovanje, knjiga o H2O2

Vodikov peroksid je voda, ki ima dodan en kisikov ion. Naravno nastaja v spodnjem delu atmosfere, kjer vodne molekule reagirajo z ozonom. Najdemo ga povsod, v svežem sadju, rastlinah, kjer nastaja s pomočjo fotosinteze. Nahaja se tudi v zdravilni vodi Lourda, kjer ga je nekako 0,25%. Zato tudi ni čudno, da ta voda že dolgo velja za zdravilno. Največ ga je v materinem mleku – kolostrumu. Nekaj ga nastaja tudi v tankem črevesju, kjer preprečuje razmnoževanje candide, v bistvu je naš celotni imunski sistem pogojen z zadostno količino vodikovega peroksida in posledično kisika. Levkociti ga proizvajajo kot sestavni del imunskega sistema, je bistven za preživetje. Celice granulociti, ki se borijo proti infekcijam, proizvajajo vodikov peroksid kot prvo obrambo pred vsemi napadalnimi mikroorganizmi. H2O2 se zelo hitro razkroji v vodo H2O in en atom kisika O, ki kot oksidant potuje po krvi do celic, jih oksidira in odplakne ven vse nečistoče. V telesu koristne bakterije zelo uživajo v prisotnosti kisika, škodljive bakterije, ki so anaerobne pa ne preživijo v okolju z obilico kisika.

Knjiga Vodikov peroksid za vsak dan TUKAJ

Knjiga opiše terapevtsko uporabo cenenega, a za zdravje najbolj dragocenega vodikovega peroksida – za nego telesa, pri raznih obolenjih, v gospodinjstvu, za živali in rastline. Peroksid učinkuje celostno, ker spodbuja samozdravljenje telesa.

Predvsem dejstvo, da je vodikov peroksid zelo poceni in ga ne moremo patentirati, je soodgovorno, da se velika farmacevtska podjetja zanj ne zanimajo in da se v šolski medicini do sedaj še ni uveljavil. A danes imamo že več tisoč objavljenih del o terapevtski rabi vodikovega peroksida, ki vsebujejo mnogo poročil o izkušnjah in njegovo učinkovitost dokazujejo tako na podlagi izkušenj kot tudi znanstveno.

Iz vsebine:
Naravna vloga vodikovega peroksida pri ljudeh, živalih in rastlinah
Vodikov peroksid za ustno higieno

Vodikov peroksid za nego telesa, kopeli in bazene
Vodikov peroksid v gospodinjstvu
Vodikov peroksid v reji živali in vzgoji rastlin
Recepti za pripravo doma
Vodikov peroksid za notranjo uporabo
Zdravljenje bakterijskega vnetja nožnice z vodikovim peroksidom
Vodikov peroksid pri prehladih in gripi
Vodikov peroksid pri revmatičnih obolenjih
Vodikov peroksid in rak
Vodikov peroksid in alkoholizem
Vodikov peroksid v gospodinjstvu
Vodikov peroksid pri vzreji živali in vzgoji rastlin

 

 

Kratek povzetek terapije iz knjige Vodikov peroksid za vsak dan TUKAJ :

– To so navodila za klasično preventivno/terapevtsko kuro z vodikovim peroksidom.

1.) Vzameš H2O2 prehranske čistosti (food grade),  PAZI ta koncentracija je KAVSTIČNA in jo je OBVEZNO TREBA ZELO RAZREDČITI Z VODO!

2.) Natočiš cca. 2 dcl čiste vode v kozarec (ne kovinski) in dodaš po kapljicah H2O2. Začneš z manjšim odmerkom (če še nisi navajen) npr. 3 kapljice  H2O2 v 2 dcl vode in ZMEŠAŠ(!). Nato popiješ vse naenkrat. Tako narediš najmanj 2x oz. optimalno 3x na dan, lahko večkrat.

3.) Zadevo piješ večkrat dnevno VSAK dan in vsak dan dodaš 1-2 kapljice H2O2 v vodo več.

4.) Poročila pravijo, da so nekateri pili celo po cca. 27 kapljic (razredčene v vodi) do dva meseca zapored, da se je pokazal željeni učinek. Pri visokih dozah je okus ogaben in je dobro mešati v npr. sadni sok.

5.) Na net-u je polno knjig in člankov. V moji literaturi še nisem našel kako je z nosečnicami. Tukaj vedno velja generalna previdnost. H2O2 sicer ni generalno toksičen, vendar lahko povzroči čistilne ali imunske krize, pri katerih se lahko tudi z otrokom marsikaj zgodi, a v principu prej koristi kakor škodi-če ni človek čisto zagiftan, zakajen, zapit ipd. Če so kakšni problemi z imunsko nekompatibilnostjo mati-otrok, bi jaz vsekakor odsvetoval H2O2, ker ta stimulira imunski odziv telesa.

6.) Efekti na telo pri različnih odmerkih so individualno različni. Predvsem pa se v prvih dneh pojavi lažje dihanje, manj zehanja, več energije, več volje, večja mentalna moč in odprtost-lažje razmišljanje, manj pogoltne lakote, manj zaspanosti, pojavi se volja do gibanja, um je mirnejši. Lahko so tudi kakšni drugi učinki čiščenja npr. odpiranje hemeroidov, spremenjeno blato, vonj v urinu. Čez najmanj 14 dni, pa bi se morali začeti manjšati tudi raki in druge kronične in cirkulatorne bolezni itd…

Če je človek v fazi razvitega raka,  se mu daje H2O2 intravenozno. To pa povzroča močne čistilne krize in simptomatiko, zato naj bo takrat v bolnišnici (seveda ne v SLO).

7.) K pitju H2O2 ali posebej/neodvisno se lahko dodajajo še kopeli: V POLNO bano čiste vode dodaš/zamešaš 1-2 dcl ali (pogojno več-ko se navadiš)   H2O2. Tukaj velja enako, da najprej probaš z malim odmerkom in kasneje več. Notri se kopaš vsaj 20 minut (ne dodajaj ničesar drugega v vodo!!!). Ne kopaj se zvečer, ker te ta kopel naspidira in ne moreš spati. Med kopanjem si masiraš telo, obraz in posebej nečiste dele kože. Koncentracija 2 dcl H2O2/banjo vode še ne beli las, zato si jih lahko zmočiš in tudi ne peče v očeh. Če imaš nečisto kožo, boš čez nekaj ur opazil kakor da je suha oz. peeling efekt (brez panike, NE NANAŠAJ KREM, AMPAK PUSTI NA MIRU). Vendar boš že naslednji dan videl, kako mozolji izginjajo, izbokline se poležejo, koža postane mehka in voljna, piki insektov ne srbijo več itd. Če imaš kakšne sveže poškodbe kože bodo v času kopanja mogoče malo zapekle-pusti jih na miru. V kopeli lahko ostane-glede na zastrupljenost kože tudi kakšna sluz, ali nedefinirano kr nekaj-ni panike. Podobno kopel si lahko narediš tudi samo za noge (pazi na mešalno razmerje!) in jo po uporabi-če ni umazana tesno prekriješ s plastično folijo za živila in jo uporabljaš večkrat. Za kopel lahko uporabljaš kakšen boljši industrijski ali farmacevtski peroksid, ker je food grade predrag za takšne špase.

Pred in po jemanju H2O2 mora biti vsaj 2 uri časa, da je želodec prazen, to je pomembno še posebej, da smo tešči PRED jemanjem peroxida!. Ja in mešanje s sokovi ni ravno primerno, ker lahko peroxid z določenimi substancami zreagira in je brez efekta.

Pomembno je dobiti “FOOD GRADE” vodikov peroxid oz. vodikov peroxid za uživanje. V tem bi naj bila samo voda in H2O2, ter pač normalne anorganske sestavine pitne vode in nič drugega, lahko je tudi destilirana voda.

Lastnost tega vodikovega peroxida je da NI STABILIZIRAN in ni konzerviran. To pomeni, da nima teh dodatkov. Kaj so to za eni dodatki, mi še doslej ni uspelo ugotoviti, mogoče je to H2SO4, ali kaj podobnega (?), kemikom se ne sanja o tem.

Prilagam sliko analize tipičnega laboratorijskega, zelo čistega H2O2. Tega bi si upal uživati na kratko, čeprav je stabiliziran (nisem ziher s čem-ampak na analizi ni nič hudo strupenega za videti na prvi pogled). Jaz sem zadnjič jedel lekarniškega-tudi ta je stabiliziran, pa nisem imel v 5 dneh stranskih učinkov, kopal pa sem se kar v Belinkinem Belox-u  (1-2dcl/polno banjo) in čeprav se delajo, da ne vedo kaj je v njem, mi tudi ni bilo nič hudega, no pil ga raje ne bi, čeprav se v MB govori, da so ga nekateri pili-o posledicah ni poročil.

Če je peroxid (npr. tisti analitični) stabiliziran s tem kar se mi zdi (H2SO4) in če ni v njem nič drugega kar je navedeno na analizni deklaraciji, potem je treba vedeti, da je zelo majhna verjetnost, da bi se s tem zastrupil (ampak ni 100% zaradi morebitnih neprikazanih sestavin), še posebej zato, ker ga jemlješ po kapljicah, to pomeni, da se omenjena vsebnost reziduov razredči še nekaj 100 ali 1000x. No zadeva pomaga ziher. Jaz sem ga jedel cca. 5 dni in prišel do maximalnega odmerka 3x/dan po 7 kapljic in 2x sem se skopal v njem. Od tega je sedaj cca 14 dni in še vedno sem malo naspidiran. Druga nisem nič spremenil v tem času, torej je ziher od tega. Kaj mi je bolj pomagalo kopel ali uživanje, pa ne vem. Efekti: razen da sem naspidiran in da težko spim kaj več kot 5 ur na noč in da popoldne nisem več zaspan in da me mišice tudi po naporu skoraj nič ne bolijo, sem dobil jasnejšo misel, sposoben sem večjih mentalnih naporov in predvsem lažje in “širše” diham, praktično nič ne zeham, stabiliziral se mi je krvni pritisk, pot skoraj nima vonja. Občutek imam da se mi je nekoliko zbistril vid in popravila prebava. Po kopeli sem imel tudi bolj voljno kožo, mozolji se očistijo in koža poravna…

Toliko na kratko, LP, Miha

SPLETNA NAROČILNICA ZA SKUPINSKO NAROČANJE VODIKOVEGA PEROKSIDA TUKAJ

DODATNO GRADIVO

 

Vodikov peroxid – H2O2 (by Trifilon)

Če se vam je MMS zagnusil in ne prenesete njegovega vonja in okusa, lahko poizkusite s še eno oksidacijsko metodo – z vodikovim peroksidom. V zadnjih 70. letih je več kot 15.000 zdravnikov po Evropi omogočilo preko 10 milijonom ljudi poceni in zelo uspešno metodo pozitivnega vplivanja na različne bolezni.

Vse kisikove terapije so osnovane na predpostavki, da je primarni vzrok vseh bolezni pomanjkanje kisika. Tudi nekatere terapije, ki obravnavajo rakasta obolenja. Npr. verteporfin, novo zdravilo pri kemoterapiji – poveča količino kisika v tumorjih in ta ubija rakaste celice mnogo bolj uspešno kot obsevanje.

Metoda z vodikovim peroksidom je enostavna in zelo poceni ter zato dokaj škodljiva za velike profite farmacevtskih kompanij in njihove podpornike državne sisteme zdravstva.

Z vodikovim peroksidom  ne zdravimo bolezni, ampak samo ustvarimo okolje, v katerem ne morejo živeti škodljive bakterije, virusi, patogeni. In potem se telo samo brani pred napadi  in se pozdravi – in to brez stranskih učinkov, brez da bi šli k zdravniku in brez vseh zdravil.

Vodikov peroksid je voda, ki ima dodan en kisikov ion. Naravno nastaja v spodnjem delu atmosfere, kjer vodne molekule reagirajo z ozonom. Najdemo ga povsod, v svežem sadju, rastlinah, kjer nastaja s pomočjo fotosinteze. Nahaja se tudi v zdravilni vodi Lourda, kjer ga je nekako 0,25%. Zato tudi ni čudno, da ta voda že dolgo velja za zdravilno. Največ ga je v materinem mleku – kolostrumu. Nekaj ga nastaja tudi v tankem črevesju, kjer preprečuje razmnoževanje candide, v bistvu je naš celotni imunski sistem pogojen z zadostno količino vodikovega peroksida in posledično kisika. Levkociti ga proizvajajo kot sestavni del imunskega sistema, je bistven za preživetje. Celice granulociti, ki se borijo proti infekcijam, proizvajajo vodikov peroksid kot prvo obrambo pred vsemi napadalnimi mikroorganizmi. H2O2 se zelo hitro razkroji v vodo H2O in en atom kisika O, ki kot oksidant potuje po krvi do celic, jih oksidira in  odplakne ven vse nečistoče. V telesu koristne bakterije zelo uživajo v prisotnosti kisika, škodljive bakterije, ki so anaerobne pa ne preživijo v okolju z obilico kisika.

Več o načinu uporabe si preberite tukaj

Spletne povezave:

http://www.1minutecure.com

http://www.earthclinic.com/Remedies/hydrogen_peroxide.html

http://www.bobbys-healthy-shop.co.uk

in knjige:

– The Truth about Food Grade Hydrogen Peroxide, J. Paul Roguski

– Medical Miracle, W.C. Douglass

– One Minute Cure (knjigo lahko naročite pri nas)

 

8 thoughts on “Vodikov peroksid – opis, delovanje, knjiga o H2O2

 1. Dado 4 februarja, 2016 / 1:47 popoldan

  Zivjo.
  Ma ta peroksod za narocit, je 12% in kako se ga mesa?

  Lp

  Liked by 1 person

 2. Ernest Trinkaus 28 marca, 2017 / 8:17 popoldan

  Rad bi kupil knjigo o vodikovem peroksidu. Mi lahko pošljete podatke kje jo lahko dobim.
  Lep pozdrav! Ernest

  Liked by 1 person

   • Siniša 1 marca, 2018 / 1:42 popoldan

    Pozdravljen,
    je 35% peroksid še možno naročit?
    Lp

    Všeč mi je

   • Marjan 3 marca, 2018 / 9:27 dop

    35% ni dovoljeno več v prodaji , kolikor vem

    Všeč mi je

   • Siniša 5 marca, 2018 / 9:01 dop

    To vem.Vendar se na spletu še vedno najde ponudba.Problem je le v visoki poštnini,če bi samo en naročal.
    Lp

    Liked by 1 person

  • Marjan 3 marca, 2018 / 9:28 dop

   knjiga je objavljena v pdf v objavi,sicer pa je izšla v založbi revije Misteriji

   Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s