Semenj Letni časi z novim letakom, v novi dizajnerski podobi s partnerstvom Opa:celice

Ponosni z novim svežim izgledom letakov, pozneje tudi z spletno stranjo, mailingom, pravzaprav s celostno podobo , predstavljamo  najprej novi letak. Do konca tedna ga cca 7000 kom ljubljanska gospodinjstva prejmete v četrtih Moste, Fužine…

Letnicasi_Letak_A5_04-2015_S_web   Letnicasi_Letak_A5_04-2015_Z_web

Velika zahvala in hkrati dobrodošlica k partnerstvu

Sebastjanu Kurmanšku iz

http://opacelica.si/

Opa:celica v Velenju je skupina oblikovalcev in računalničarjev, od katerih ima vsak svoj s.p., skupaj pa si delijo prostor, pridobivajo bolj zahtevne projekte in jih tudi izvajajo. Nihče ni nikomur nadrejen. Vsak je vsakomur ponudnik in naročnik. Če posel dobi eden, k sodelovanju povabi še tiste, ki jih potrebuje. Če eden zboli, drugi priskoči na pomoč in zagotovi nemoteno izpeljavo projekta. Vsem je v interesu, da čim več projektov izvedejo brezhibno, zato je tudi zadovoljnih strank vse več. Ob skupnem delu vsak dan zmeljejo še moko in si, med delom, spečejo tudi svež pirin kruh za domov. V studiu imajo tudi otroški kotiček, če se pojavijo težave z varstvom otrok, in kuhinjo, v kateri vsak dan pripravijo zdravo malico.
Coworking je svetovni fenomen, ki je v zadnjih dveh letih doživel neverjeten razcvet. Gre za sodoben način dela, ki samozaposlenim in drugim strokovnjakom omogoča, da si občasno ali stalno delijo „sodelavni“ prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog.
Coworking je predvsem skupna filozofija, ki temelji na pripravljenosti za sodelovanje, transparentnosti in konstruktivnosti. Je popolno nasprotje trenutnemu gospodarstvu, ki temelji na podrejanju, (zlo)rabi informacij s stani elit ter nepravični razporeditvi prihodkov.
Coworkerji verjamejo v „open source“ kulturo, v nasprotju s preživeto zaprto in tajno podjetniško kulturo. Verjamejo v sodelovalni individualizem v nasprotju s prevladujočim tekmovalnim individualizmom. Verjamejo, da je interdisciplinarnost bolj pomembna od ozkih specializacij. Želijo dejavno sodelovanje namesto opazovanja in besedičenja.
Če ste iz „takega testa”, potem bo coworking dober način sodelovanja za vas.
Primerov uspešnega coworkinga je v svetu vse več. Nekaj odličnih primerov je tudi v Sloveniji.
Več o coworkingu v Opa:celici v zapisu Sanje Lončar TUKAJ

Komentiraj