Najava predavanj Sanje Lončar, Boris Veneta in Antona Komata na Semnju Letni časi

 

Lokalna samooskrba v zadnjem obdobju postaja vse bolj nujna oblika pridelave hrane. Kupec v njej prihrani, kmet pa pridobi. Vplivi hrane, načina pridelave hrane in našega odnosa do narave za naše zdravje, pomen pravilne prehrane, zmanjšanje onesnaževanja, trdnejše naveze med pridelovalci in potrošniki, prednosti za lokalno okolje, večja harmonija in zadovoljstvo v vsakdanjem življenju ljudi. In še druge sorodne teme bodo v sklopu Semnja Letni časi vsak s svojega zornega kota osvetljevali predavatelji Sanja Lončar, Boris Vene in Anton Komat.

Vabljeni

1.
Sanja Lončar, Sreda, 29.4.2015, 18-19:30h, mala dvorana etno kluba Zlati Zob (do 50 udeležencev)

Predavala na temo “Kako hrana vpliva na naše zdravje, počutje in umske sposobnosti”

2.
Boris Vene,Sobota, 16.5.2015, 11-12:30h, mala dvorana etno kluba Zlati Zob (sprejme do 50 udeležencev)

Predaval bo na temo “Zdravje je v nas: Kako sem s pomočjo starodavnih modrosti in najnovejših znanstvenih dognanj premagal največjo krizo v svojem življenju.”
3.
Anton Komat, Sobota, 30.5.2015, 11-12:30h, mala dvorana etno kluba Zlati Zob (sprejme do 50 udeležencev)

Predaval bo na temo “Naše zdravje korenini v prsti. Če uničimo le nekaj cm žive prsti, opno življenja planeta, bomo uničili našo prihodnost.”

Komat .

Vstopnina je 5 Eur, dvorana sprejme do 50 udeležencev. Prijave za posamezno predavanje sprejemamo na narocanje.letnicasi.si (kategorija ‘Predavanja’),
info@letnicasi.si ter tel: 040 982-983 vsak dan med 10-18h


Kratka predstavitev predavateljev

Prikazan je element

Sanja Lončar je novinarka in neodvisna raziskovalka in soavtorica več priročnikov: Resnice in zmote o kandidi, Kako zmanjšati uporabo antibiotikov, Vojna ali mir z bakterijami itn. Je vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, najpomembnejšega nevladnega projekta na področju ozaveščanja o naravnih rešitvah na področju zdravja, prehrane in bivanja.

Prikazan je element
Boris Vene je znan kot eden izmed najbolj uglednih mednarodnih predavateljev, motivatorjev in osebnih trenerjev na področju »leadershipa«, komunikacije in razvoja človeških potencialov. Boris Vene je bil nekdaj uspešen podjetnik in je avtor več knjižnih uspešnic, pri nas in v tujini.

Najbolj znana med njimi je Iz dnevnika novodobnega milijonarja … ali bogastvo je v nas. Potem pa se je moral soočiti s hudo diagnozo, najprej kožnim karcinomom, nekaj mesecev pozneje pa še s hujšo obliko raka, malignim melanomom.
Po treh diagnozah hude bolezni in popotnico, da mu je morda preostalo le še pol leta življenja, se je Boris Vene, sicer uspešen podjetnik, lotil iskanja morebitne rešitve. Ni se želel zgolj znebiti simptomov, temveč »postati tisto, kar so skušali simptomi prebuditi, spremeniti ali razviti v njem«.

Podal se je na dolgo pot raziskovanja zavestnih in nezavednih zakoreninjenih prepričanj, zavzetih stališč, negativnih misli in podobnega. Med izlivanjem misli in čustev v svoj zvezek in s procesom lupljenja čebule, kot ga je poimenoval, je odmetaval vse, kar mu ni služilo. Sočasno je tudi razstrupljal telo in mu dovajal točno določeno hrano.

Razkril se mu je »novi Boris«, ki ni bil obremenjen s strahovi, ni hlepel po pozornosti in ni potreboval založenega bančnega računa, da bi se počutil varnega in preskrbljenega. S kombinacijo najnovejših znanstvenih odkritij in pozabljenih znanj starodavne Šole misterijev mu je uspelo popolnoma preoblikovati svojo osebnost. Ne le, da se je pozdravil in preživel, temveč je danes bolj radosten, sproščen, izpolnjen in srečen, kot je bil kadar koli prej.
Prikazan je element

ANTON KOMAT je samostojni raziskovalec, pisatelj, publicist in tudi član International PEN Club-a. Objavil je na stotine člankov, je scenarist in voditelj TV-filmov in radijskih oddaj, predavatelj in varuh narave.

Vabljeni tudi k všečkanju FB objave

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s