“Glifosat je MANJ toksičen kot namizna sol”

“Glifosat je MANJ toksičen kot namizna sol” izjava Boruta Bohanca priča temu, da si ta klika lahko dejansko privošči prav vse, da lahko opraviči vse žrtve svojega početja, zgolj in že zaradi naše neodzivnosti, ignorance, ker je večini folka preprosto vseeno, zase , za druge, za naravo, za vse, razen za svoj ego. Dokaz je številčnost obiska predavanja Toma Križnarja https://marjankogelnik.wordpress.com/…/kdo-bo-branil-nas/

 

http://www.zurnal24.si/borut-bohanec-gensko-spremenjena-hrana-je-bolj-zdrava-od-ekolosko-pridelane-clanek-251740

 

Ideja,  da on to v smislu kakršnegakoli dokaza popije ali ne v glavnem ne spreminja kaj dosti, kaj dosti mi ne pridobimo niti ne izgubimo. Največ bi bilo pomembno to , da nam je to vse skupaj povsem nerelevanto. Namesto teh njihovih igric in pozornosti dekadentni združbi naj bi se raje posvetili sebi, nam , skupnosti, sodelovanju, podpori tistemu in tistim ,ki delujejo za mir, za ljubezen…..ukvarjanje z temačno agendo je neracionalno glede na stanje v katerem se nahajamo. Moramo vedeti , da so to manevri za krajo pozornosti od bistvenih stvari, za katere niti ne vemo prav koliko še imamo časa oz. priložnosti. kolikor se bodo namreč še vnadalje odpirali razni arhivi z informacijami, ki so bile še do nedavnega stroga tajnost bo to zgolj zaradi pritegovanja pozornosti in stopnjevanja drame https://marjankogelnik.wordpress.com/…/drama-gonilo-se…/ , ki nas pelje v stranpota.

Advertisements

One thought on ““Glifosat je MANJ toksičen kot namizna sol”

  1. dusantrus junij 14, 2015 / 7:50 popoldan

    FAk…Tale Bohanc je pa res nepopravljivo in dokončno trajnostno odbit. Ne odneha in ne odneha……če mu tako naročijo, bo tud žveplovo 6 kislino klasificiral za zdravo za uživanje…..Ob takih tipih mi pa res vse bolj gre na bruhanje……….in po navadi, če si porajtal, se za takimi in podobnimi izjavami skrivajo same neke prijazne, ljudske face !!??….Po moje se tud to, kera faca bo dala kako izjavo , dodobra določa ?? …..

    Liked by 1 person

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s