Tehnologija, ki jo premore NASA znanstveni šok za večino šolskih znanostvenikov s področja fizike ipd.

Tehnologija, ki jo premore NASA ipd.potencialno napelje večino ordinarnih dr. znanosti s področja fizike ipd. k tolikšnem znanstvenem šoku, da si sploh ne opomorejo. Tako je svojo izkušnjo opisal kolega, ki so ga v NASI kot prestižnega znanstvenika (delal in patentiral določene zadeve pri Boingu in Airbusu) seznanili z nekaterimi fenomeni vrhunske tehnologije. Pravi, da je teden dni bruhal od samega krča, ker se mu je vso dotedanje znanje v trenutku razblinilo v nevreden balast. Dejansko je potem pričel z nule.
Saj ga nisem lih razumel vse, potem tudi ni razlagal v detajle, omenjal je denimo očem nevidna plovila, čeprav je bilo tik pred njim ipd.
Sprašujem se: “Kaj predvsem proučuje mainstream znanost?”
Kolikor se spoznam predvsem trdosnovne pojave, kaj pa vsi svetovi in dimenzije, ki niso tako zelo trdosnovne, kjer bivanje poteka bolj finosnovno. Jao, jao…..kako se jim pustimo manipulirati….heliocentricni in egocentricni neodarwinizem z svojo kolonialisticno držo po eksploataciji vsega kar zapolnjuje frustracije neskončne praznine je še vedno v naskoku, upam, da v enem svojih zaključnih.
Tako vehementno okličejo najdbo primerljivega planeta zemlji kot EPOHALNO ODKRITJE .
Iluzija
V vsakem primeru pa tudi NASI navkljub DOMNEVNI izdatni pomoči Greysov še vedno zelo verjetno ostaja le želja po eksploataciji planeta, ki je vendarle oddaljen nepredstavljivih 1800 svetlobnih let, ali pač?

Komentiraj