Eksperimenti spremembe v dimenziji na osnovi Teslinih raziskav ter Misteriozni obiski iz “vzporednega vesolja”

 

Philadelphia eksperiment

tesla

Tesla tega experimenta ni pustil izvesti, ker še ni bil izpopolnjen. Ali so ga res na svoje roke izvedli, lahko samo špekuliramo.  Predvsem zaradi vojne se jim je mudilo.
Zanimivo pa je, da so podobno varianto razvijali tudi Nemci, istočasno, v eni izmed frakcij SS. Baje so jo tudi razvili do potankosti. Imenuje se DIE GLOCKE. Domnevajo, da so hoteli narediti – ustvariti ali antigravitacijko polje, stargate ,vortex…V glavnem so vsi, ki so sodelovali na tem projektu izginili, vključno z glavnim znanstvenikom Hans Kammlerjem. Uradna razlaga je, da so po invaziji zaveznikov vse sodelujoče pobili.
Od tega experimenta je ostala samo konstrukcija, ki je podobna Stonehengu, ostanek katere lahko vidiš blizu Ludwikowic.

(komentar PB)

Philadelphia eksperiment je pokazal, da magnetno polje, ki ustvarja geometrične vibracijske frekvence lahko dejansko koncentrira energijo etra v določenem področju in povzroči spremembo v dimenziji. Velika energetska sprememba se dogaja v celem sončnem sistemu, v zvezi z našim položajem glede na galaktični center in z harmoničnimi cikli, ki se nahajajo v Soncu.

vzeto iz http://sl.netlog.com/clan/adam_od_eve/blog/blogID=5206

Zdi se, da ravno “Philadelfijski eksperiment” sovpada s Teslino smrtjo, ko je večina njegovih zapiskov padla v napačne roke. Vsekakor bi on to drugače izvedel. Predvsem, bi kontrolirano in nadzorovano izvajal torzijsko polje. Drugače si niti ne znam predstavljati anomalij, ki so ob tem nastale. Na žalost so to njegovo tehniko izpopolnili in zlorabili na vseh frontah. Dandanes je to tehnologija najbolj uporabila vojska in iz tega naredila “orožja” s katerimi vplivajo na vedenje ljudi, na vreme in še na marsikaj drugega. (komentar GK)

Misteriozni obiski iz “vzporednega vesolja” 

Misterioznih ljudi je kroz povijest bilo dovoljno da se ispune knjige, a ovaj sjajan video koji je napravila ekipa s YouTube kanala Dark5 govori o pet pojava koje su i do današnjeg dana ostale – neobjašnjene.

Zelena djeca iz Woolpita – brat i sestra zelene kože pojavili su se u ruralnom mjestašcu Woolpit i nakon što je sestra preživjela i naučila jezik, pripovijedala je o svom domu koji definitivno nije bio na Zemlji.

Čovjek iz Taureda – 1954. godine na tokijski je aerodrom stigao čovjek s putovnicom koju nitko nikada nije vidio. Tvrdio je da dolazi iz zemlje Taured i vrlo se uznemirio kad je na karti svijeta vidio da se ona zove Andora … putovnica je bila puna žigova iz cijelog svijeta, a on je izgleda stigao iz – paralelnog svemira

Utsuro-bune – mlada žena pronađena u čudesnom metalnom vozilu staklenog krova kraj obala Japana 1803. godine. Blijede kože i crvene kose, govorila je nerazumljivim jezikom i grčevito držala kocku nepoznatog podrijetla, a zabrinuti ribari bacili su je natrag u ocean u njenom plovilu.

Jophar Vorin – pronađen u malom selu kraj Frankfurta 1851., dezorjentiran i bez pamćenja, Vorin je govorio lošim njemačkim i vladao s još dva jezika koje nitko nije mogao prepoznati, a zvao ih je Laxarian i Abramiam …

Jerome – 1863. godine na obale mjesta Sandy Cove ocean je izbacio tijelo čovjeka kojem su nedavno amputirane noge. Nije razumio niti jedan poznati jezik, živio je šuteći sve do smrti u tom mjestašcu, no jednom su ga posjetile dvije lijepo obučene žene s kojima je razgovarao na čudnovatom jeziku prije nego što su neobjašnjivo nestale …

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s