NLP piramidne oblike lebdelo nad moskovskim Kremljem več kot pet ur. Ruski predsednik Vladimir Putin sodeluje z nezemljani iz Oriona?

Konec leta 2009 je nad moskovskim Kremljem več kot pet ur lebdelo neznano leteče plovilo piramidne oblike. Po tem dogodku se je politika ruske vlade povsem spremenila. Pozitivno.

Trikotni objekt, za katerega ocenjujejo, da bi lahko v dolžino meril preko enega kilometra, sta posnela dva očividca. Eden od posnetkov je posnet podnevi, drugi pa ponoči. Dnevni je bolj jasen, a traja le 12 sekund. Na nočnem so obrisi NLP-ja bolj nejasni, a ga je snemalec, ki se je vozil okoli slovitega Rdečega trga, posnel iz različnih kotov.

Nezemljani vplivali na Putina, da ne bo tretje svetovne vojne (Devina Novak www.misteriji.si v intervjuju z Ruskim znanstvenikom Valery Uvarov om)
Ruski znanstvenik Valery Uvarov pravi, da je ruski predsednik Vladimir Putin od konca leta 2009 povsem spremenjena osebnost, ki s svojo modro držo varuje ves svet pred izbruhom tretje svetovne vojne. Nanj naj bi vplival izreden dogodek, ki se je zgodil konec decembra pred petimi leti nad moskovskim Kremljem.

Nad njim je več kot pet ur lebdelo neznano leteče plovilo piramidaste oblike. Posnetki neznanega plovila so dosegljivi tudi na spletu. Pozitivno se je spremenila celotna ruska politika, trdi Uvarov, ki je nedavno predaval v Ljubljani in za Misterije razkril še marsikaj zanimivega.

Valery Uvarov je strokovnjak za paleoznanost in paleotehnologijo, izvedenec za neznane leteče predmete. Je direktor Mednarodnega informacijskega centra za raziskovanja NLP (IICUFI). Pred petindvajsetimi leti se je posvetil preučevanju materialne in duhovne zapuščine starodavnih civilizacij.

Začniva z nezemljani. V nekem intervjuju ste dejali, da so leta 2012 nezemeljski spremljevalci našega razvoja, ki so bili tu več tisoč let, zapustili naše osončje, in da so prišli drugi. Kdo so ti nezemljani in kaj so počeli v našem osončju?
V večini starodavnih besedil, ki sem jih preučeval, piše, da je bilo zadnjih štirinajst tisoč let naše osončje, še zlasti pa planet Zemlja, bombardirano z meteoriti in asteroidi. To je povzročilo spremembe v geografiji našega sončnega sistema, tudi take, katerih posledic nismo sposobni obvladati sami, denimo rekonstrukcijo našega sončnega sistema. Večino tega dela je opravila nezemeljska civilizacija iz planetarnega sistema Orion. Zavedati se moramo, da Zemlje in človeštva že zdavnaj ne bi bilo več, če ne bi bilo tistih, ki nadzirajo naš sončni sistem.

Rekonstrukcija našega sončnega sistema je bila zanje dolgotrajna ekspedicija. A naš sončni sistem je zdaj bolj ali manj stabilen. To obdobje je v starih zapisih imenovano obdobje kaosa. Planet Maldek ali sumersko Tiamat je bil uničen zaradi padca velikanskega planetoida. Mars in Zemljo so tudi večkrat zadeli veliki asteroidi. Denimo pred natanko 13.667 leti je na Azorske otoke padel gromozanski asteroid. Zemlja je zato izgubila svojo orbito in se je začela oddaljevati od Sonca. Iz starodavnih koledarjev vemo, da je prej njen obhod Sonca trajal 360 dni, zaradi iztiritve iz orbite pa se je začela oddaljevati od njega, zato zdaj njen obhod traja 365 dni.

V starodavnih besedilih piše, da je nekdo – to je bila superzavestna nezemeljska civilizacija, ki je bila zelo razvita – premaknil Luno v Zemljino magnetno polje, z njeno pomočjo povečal maso Zemlje in tako stabiliziral njen položaj, kjer je še sedaj. To so nezemljani naredili s pomočjo uničenega planeta Maldeka, saj je naša luna pravzaprav velik del tega nekdanjega planeta. Ustvarili so tudi Venero in jo postavili tja, kjer je sedaj. V starodavnih besedilih in celo v majevskem koledarju je zapisano, da je bila Venera ustvarjena leta 3120 let pred Kristusom.

Civilizacija, ki je to rekonstruirala, je leta 2012 odšla domov na oddih. In druga skupina zdaj prihaja sem. Je že tu. Tudi iz Oriona. Ko bo menjava povsem končana, bomo začutili nove, drugačne energije. To je podobno menjavi direktorja v podjetju. Po menjavi vedno zapiha nov, svež veter. Na Zemlji že lahko čutimo, da je res vse krenilo v novo smer, da se vse spreminja. V Rusiji sem tudi opazil, da se je celotna politika spremenila.
Omenil bi prelomen dogodek. Konec leta 2009 je nad moskovskim Kremljem več kot pet ur lebdelo neznano leteče plovilo piramidne oblike (posnetek je na goo.gl/cGdsPS). Po tem dogodku se je politika ruske vlade povsem spremenila. Pozitivno.

Ruski predsednik Vladimir Putin sodeluje z nezemljani iz Oriona?
Razumeti morate, da ne gre za sodelovanje. Gre za svetovanje, kaj delati oziroma ne delati, v katero smer iti ali ne iti. Če se spomnite, kakšen je bil Putin pred letom 2009 in pogledate, kakšen je zdaj, gre za povsem spremenjenega človeka.
Čeprav ne bomo nikoli izvedeli, kaj se je tedaj zgodilo, je najpomembneje, da se je sprememba zgodila. Sporočilo dogodka je, da je vse, kar se zdaj dogaja na našem planetu, pod nadzorom. Vse, kar Putin zdaj počne, dela res odlično.

Ali lahko prepreči tretjo svetovno vojno, ki si jo tako želijo sprožiti ZDA, tudi prek Ukrajine?
Tretja svetovna vojna bi se že »morala« zgoditi. A je ne bo, kajti ZDA izgubljajo. Prebivalci ZDA so v redu, ljudje v vladi pa so kot biološki roboti.
Upam, da bo to obdobje prešlo s čim manj izgubami. Zelo kmalu bo Evropejce zanimalo samo še to, kako preživeti. A vojne ne bo! Ne skrbite. A to ne pomeni, da lahko samo sedimo križem rok in ne storimo ničesar.

Kaj lahko storimo?
Putin dela najpomembnejšo stvar. Ne pusti se zaplesti v svetovno vojno. Samo čaka in čaka. In to počne dobro.

Tudi Kitajci?
Da. Zato bodo ZDA že zelo kmalu, morda že čez deset let, izginile. Mi bomo priča temu, kako se bo to zgodilo. Vse, kar je Amerika zlega naredila ljudem po vsem svetu, se ji bo že zelo kmalu vrnilo. Vse bo dobila nazaj. To pa bo zanje precejšnja težava. V Evropi smo ljudje že navajeni na vojne, saj smo jih imeli veliko, znamo preživeti, smo dovolj močni. Amerika in Američani pa so glede tega precej šibki.
Splet je poln informacij, posnetkov in drugih dokazov, da vlada ZDA sodeluje z nam nenaklonjenimi nezemeljskimi civilizacijami, med njimi reptili? Kaj menite o tem?
Ne, tega ne sprejmem. Zame to ni resnično. Reptilov ni. Res pa je, da tuje civilizacije spremljajo razmere na našem planetu. Vse, kar se dogaja zdaj na planetu, je bilo znano že pred dvajsetimi leti. Dogaja se po načrtu. Zato ne skrbite.

Po nekaterih virih naj bi reptilske vrste izvirale prav iz sistema Orion.
Ne. Zame so to pravljice. Ne verjamem v reptile. Dajte mi dokaz. Ste jih vi že videli?
Ali je res, da Zemlja in človeštvo prehajata iz tretje v četrto dimenzijo, o čemer v svojih knjigah piše tudi Dolores Cannon?
Ne, ni res. To je podobno zgodbi, ko majhen otrok, ki se nerad uči, noče v šolo, ker tam vedno dobi slabe ocene. Potem mu nekdo reče, da mora samo oditi na vrh gore in narediti nekaj vaj, da gre v drugo dimenzijo, nato pa gre spet v šolo in tam bo najboljši. Na tem svetu ne gre tako. Veliko mora človek storiti sam.

Kako ste preverili, da te teorije niso resnične?
Meni je to povsem jasno. Obstaja zelo pomembno starodavno besedilo, v katerem je zapisano, da je zelo zelo dolgo nazaj živel nekdo, ki je po svoji genetski kodi ustvaril prva človeka. Zdaj pa se vprašajte, ali je možno, da bi človek rodil mačko? Ne. To je isto. Bog ni reptil, da bi rodil reptile. Te zgodbe o reptilih so tako neumne, da ne želim zapravljati časa z njimi. Nimajo ničesar skupnega z resničnostjo. Pokažite mi vsaj enega reptila. Vse na tem svetu sloni na načelih.
Poleg tega je naš planet pod nadzorom, nihče se ne more tu pojaviti brez dovoljenja. Tudi jaz sem moral, da sem lahko prišel v Slovenijo, nekomu pokazati potni list, da je preveril, kdo sem. So civilizacije, ki so zelo visoko razvite in ki nadzirajo vse prehode iz ene prostorske dimenzije v drugo. Natančno vedo, kdo prihaja sem in če bi se pojavil kdo z negativnimi nameni, bi ga zaustavili.
Ker obstaja veliko takih zgodb, sem prepričan, da je tudi danes treba graditi piramide, tako kot so jih gradili naši starodavni predniki. Piramide bodo spodbudile razvoj umskih in ustvarjalnih zmožnosti naših otrok ter jim okrepile samozaupanje. Ti otroci se bodo smejali temu, da so se njihovi starši pogovarjali o reptilih in da so verjeli vanje. Sposobni bodo razumeti, da je nemogoče, da bi obstajali.

Ali so bili reptili potem izmišljeni za strašenje ljudi?
Ne. Izmislili so si jih izključno zaradi zaslužka.

V enem od intervjujev ste še dejali, da boste odšli na ekspedicijo na Grenlandijo, kjer še danes stoji piramida Meru iz časa Hiperboreje. Ste že bili tam?
Ne še. V letu, ko sem načrtoval ekspedicijo, nam vreme ni bilo naklonjeno. Območje, kjer je piramida, je pod zelo debelo snežno odejo. Ni pa pod ledom. Zdaj se je začel sneg tam zelo hitro topiti. Letos še ne bom šel tja, ker sem zelo vpet v postavitev kompleksa triintridesetih piramid v Tomskem v Sibiriji. Mogoče bom šel tja naslednje leto. Vse je enostavno, vemo, kje moramo iskati. Ekspedicija bo trajala približno deset dni.

Kaj je bila Hiperboreja?
V starodavnih besedilih je Hiperboreja kraj, kjer živijo bogovi in od koder so poselili Atlantido, Evropo, Sibirijo … in od koder so prinesli znanje v Indijo in v vzhodne dežele. Prav Hiperborejci so prenesli duhovno znanje po vsem planetu.
Vsi mislijo, da je to mesto zdaj pod vodo v Severnem morju. Jaz sem imel izredno srečo, da sem ga leta 2007 odkril. In ni pod vodo. Osrednje mesto naše civilizacije, gora Meru, ki je največja piramida, še vedno stoji tam, kjer so živeli naši predniki. To pomeni, da imamo tako Rusi kot Slovenci isto kri.

Naš najslavnejši zgodovinar Janez Vajkard Valvasor je v Slavi vojvodine Kranjske zapisal, da smo Slovenci potomci Hiperborejcev in da prav od tam izvira tudi naša slovenščina, ki je zelo star jezik.
Da, ruščina, slovenščina, sanskrt … imajo isti simbolizem in mnogo istih ali enakih poimenovanj za stvari. To kaže, da smo tisoče let nazaj živeli skupaj na Hiperboreji. Daleč nazaj smo v Rusiji celo imeli dva uradna jezika: eden je bil podoben slovenščini in ruščini, drugi je bil arabski. Pol Rusov je zlahka vsakodnevno govorilo arabski jezik.

Kako? Zakaj?
Ker smo vsi nekoč živeli skupaj.

Tega še nisem slišala.
Veliko ljudi ne ve za to. A ko preučujete starodavna besedila, naletite na veliko dokazov, da smo v tem prostoru tekoče govorili dva jezika. Tudi v Evropi.

To pomeni, da imamo iste korenine, ki izvirajo iz Hiperboreje?
Da. To dejansko pomeni, da sva v bistvu brata. S pomočjo Amerike pa hočeva drug drugega prepričati, da nisva brata. Zbudite se. Nekoč smo živeli kot ena družina. In če se povežemo, smo močnejši. Tudi Semirju Osmanagiću, odkritelju Bosanskih piramid, sem dejal, da bo Bosna v dveh letih številka ena v Evropi, če se poveže z Rusijo. Če je zaradi tega seveda ne bodo sankcionirali. Kremelj danes blesti, vanj prihaja ogromno turistov, še pred pol leta pa so bile tam izredno slabe razmere. Tako je lahko tudi pri vas. Rusija je velika država. Z velikim srcem in odprtim umom. Smo bratje! Zbudite se! Živimo skupaj v miru.

Ali imate še stike z obiskovalci, kot ste imenovali nezemljane, s katerimi ste že komunicirali?
Ne. To se je mi je zgodilo, ko sem bil na ekspediciji v Sibiriji. To ni zgodba, ki bi se nadaljevala. Sem povsem vpet v zemeljske projekte in zanima me reševanje zemeljskih problemov. Povsem pa razumem, kakšno mnenje imajo nezemljani o našem planetu in civilizaciji.

Kaj predvidevate, da se bo zgodilo na planetu v naslednjih letih? Bo še toliko naravnih nesreč?
Da. Te bodo. Na moji spletni strani wands-of-horus.com v razdelku New Atlantis (Nova Atlantida) lahko preberete moja splošna predvidevanja s konca leta 2009 o tem, kaj naj bi se dogajalo v naslednjih tridesetih, štiridesetih letih.

Kaj menite o kemtrailih, ki so stalnica v EU in državah članicah NATO pakta?
V Rusiji jih nimamo. Kaj pa se dogaja pri vas, tega nisem raziskoval. Vem pa, da na žalost Amerika in NATO ravnata z ljudmi izredno, izredno slabo. Včasih se mi zdi, da so ljudje iz NATO pakta naši sovražniki, ki ljudi obravnavajo kot drugorazredno vrsto, delajo razne poskuse z njimi, nadzirajo njihovo zavest, zavirajo njihove ustvarjalne zmožnosti. To je res noro. Lahko rečem samo, da mi je žal, da se to dogaja. Toda pri nas v Rusiji je vse drugače. Sem zelo srečen, da sem se rodil v Rusiji.

Kaj svetuje ljudem v tem obdobju?
Povezujte se z Rusijo. Živimo in sodelujemo skupaj v miru. In potem bo vse v redu. Verjemite mi, da bo vse v redu. Zelo zelo kmalu.

Advertisements

2 thoughts on “NLP piramidne oblike lebdelo nad moskovskim Kremljem več kot pet ur. Ruski predsednik Vladimir Putin sodeluje z nezemljani iz Oriona?

  1. Vladean september 27, 2015 / 8:25 dop

    Valerij Uvarov tudi sam pripada eni od civilizacij iz Oriona (najverjetneje človeškim reptilom iz zvezdbnega sistema Sirius B), le-te pa nam vladajo že 350 tisoč let in nam v resnici niso naklonjene, saj so z genskim inženiringom večkrat spreminjale naš DNK in tako preprtečevale naš nadaljni duhovni razvoj. Najbolj načrtno nas izkoriščajo prav zadnjih 5 tisoč let! Torej, njegovih izjav ne jemljite kot nekaj dobrega, kakor ne tudi kupa podatkov, ki jih je navedel, saj le-ti sploh niso točni, z njimi spretno zagovarja Orionce in njihove piramide. Te rase (Drakoni, človeški reptili in mali Sivi) so že pred nekaj milijoni let v našem sončnem sistemu v resnici uničile kar 2 planeta – Maldek in Tiamat, Luno so kot kontrolno postajo (satelit) za kontrolo Zemlje s pomočjo kometa pripeljali iz ozvezdja mali Medved (Polaris). Njihovi hibridi in kloni dandanes sestavljajo 12 družin, ki jim pravimo vladajoča elita in kateri imajo v lasti vse banke (tudi federalne), največje korporacije in nasploh 99% vsega kapitala. Zato ob takšnih ipd. objavah priporočam previdnost oz. filtriranje podatkov!

    Všeč mi je

  2. Vladean september 27, 2015 / 8:29 dop

    Ruski predsednik V. Putin ima stike z znanstveniki iz ozvezdja Plejad, ki imajo bazo v gorah Sibirije, in NE z Orionci, kar je čisti nesmisel. Oni so mu leta 2013 odstranili čip iz zatrilja in ga s tem močno prebudili, da se dandanes obnaša in ravna tako modro kot je to razvidno iz dogodkov po svetu. Trikotna plovila posedujejo Orionci, medtem ko imajo humanoidi večinoma krožna plovila na propulsni pogon. Plovila trikotne oblike imajo tudi Američani in jih prav tako prištevamo med sovražna!

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s