Nam morda tudi iz živalskega sveta prihajajo znanilci obetajočih sprememb????

Ali pa so ti fenomeni  vzročna posledica in se  narava odziva glede na naše človečke spremembe v zavesti, čutenju, mišljenju, ZRELOSTI, DOSEŽENI KRITIČNI MASI  POTREBNI ZA NUJNE SPREMEMBE ?

Sinička piše domačo nalogo

Tole je pa za vse kocine pokonc, navkljub težki situaciji kot je in kakršna še bo, nam dušce kot ta deklica namigujejo tudi na drug aspekt, na našo duhovno plat in pripadnost k celoti, k naravi, ter s tem odgovor na naše sedanje težave, NAZAJ K NARAVI, NARAVA IMA VEDNO PRAV

Nenavadno prijateljstvoDekle, ki se sicer ljubiteljsko ukvarja s fotografijo in obiskuje 9.razred OŠ Center v Novem mestu, je nad početjem malih ptičic navdušena. Nenapovedano vstopijo skozi priprto okno v sobo, med tem ko Ana še spi, včasih z njo pišejo domačo nalogo, ali pa ji celo prinesejo pokazat črvička, preden ga ponudijo svojim mladičkom, z eno od siničk celo igrata kitaro.

več TUKAJ

POVRATEK BELIH ŽIVALI IZ PREROKB

Bele živali, kot npr. prosto v naravi živeči beli rakun, niso albino, niti genetske napake oz. redke genetsko vzgojene, pač pa so dokumentirane  množično prosto živeče v naravai. Albino živali imajo za razliko od teh rdeče oči in smrčke.

Ameriški indijanci prehoda v novo tisočletje ne vidijo kot obdobja katastrof, ampak kot obdobje, ki zahteva veliko napornega dela, da bi popravili napake preteklih stoletij. Ta prelomnica predstavlja prihodnost polno upanja, obdobje, ko se uresničujejo starodavne prerokbe. Starodavna legenda je napovedala rojstvo belega bizona. Ta sveta napoved se je uresničila leta 1994, ko se je v Wisconsinu v ZDA skotila bela telica bizonka. http://whitebuffalomiracle.homestead.com/

     

Zakaj ravno bela barva?

Bela: čistost, red, lahkotnost, popolnost, iluzornost. Fizikalno je bela vsota vseh barv. Bela je popolna barva. Bela simbolizira luč, vero, idealno, dobroto, začetek, novo, čistost, nedolžnost, skromnost, resnico, nevtralnost, modrost, znanost, natančnost.”.

Bele živali obravnavamo kot bitja, ki so blizu Bogu. Zevs se je Evropi prikazal v obliki belega bika, Sveti duh se je prikazal kot bela golobica, Kristus je belo jagnje. V Indiji so bele krave utelešenje luči. Na Kitajskem sta čaplja in ibis sveta ptiča nesmrtnosti. Belo barvo povezujemo ljudje z golo čistostjo, lučjo in sijočim snegom. Več http://bojanlisjak.wix.com/vseobarvah#!bela-barva/cjg9

Živali zdravilno vplivajo na človeka

Fascinantni izsledki raziskav
Vse več študij dokazuje, da živali včasih učinkujejo bolje kot katero koli zdravilo, saj imajo resnično terapevtske sposobnosti.

Druženje z živalmi lahko pozitivno vpliva na zdravje pri bolnikih, prav tako pa je stik z živalmi ugoden tudi za človekovo duševnost, saj lahko v težkih življenjskih situacijah pomaga vzpostaviti duševno ravnovesje.

Vsak, ki je v tesnem stiku s psom, mačko ali konjem, ve, da so živali za človeka preprosto zdravilne. So namreč zvesti prijatelji in človeku podarjajo neomejeno naklonjenost in ljubezen. Poleg tega lahko zaznajo, kako se človek počuti; pes ga lahko potolaži, ko je žalosten, mačka pa mu leže na boleči trebuh. Opazovanje prostoživečih živali – srne na travniku ali ptice v vrtu – daje občutek miru, morda celo enotnosti vsega živečega.

Več TUKAJ

Mogočni in veliki levi pa bodo dovolili jagnjetom, da se zvijejo poleg njih in malo zadremajo.

Ampak najboljši del je tisti, kjer piše: »In majhen otrok jih bo vodil.« (Sveto pismo)

op.in kdo je majhen otrok??

Fotograf Michel Denis-Huot, ki posnel te presenetljive slike na safariju v  Masai Mara v Keniji oktobra lani, je dejal, da je bil začuden nad tem, kar  je videl:

“Ti trije leopardji bratje so živeli skupaj, ko so pri okoli 18 mesecih  starosti izgubili svojo mater,” je dejal. “Zjutraj smo jih videli, niso se  zdeli lačni, hitro so hodili, se včasih ustavili, da bi se skupaj igrali.

Potem so naleteli na skupino impal, ki so zbežale proč. Toda en mladič ni  bil dovolj hiter in bratje so ga z lahkoto ujeli.”

Sledijo izredni prizori, ki jih je fotograf nato posnel …

 NEVERJETNA ŽIVALSKA LJUBEZEN 

Zaključek

Ne bo dolgo, znamenja časa so tu, narava se odziva, prihajajo indigo  (in ne vem kakšni še ) otroci, ne bo dolgo, ljudje se vendarle prebujajo in narava se odziva glede na naše spremembe Vse je povezano z vsem (Gregg Braden – Občutki, energija in zavest

 tudi efekt metuljevega zamaha.

Prav vsak od nas je v sorazmerni meri soodgovoren za trenutno stanje, zato je pomembno, da pričnemo s spreminjanjem svojih vrednot in vedenjskih vzorcev. Tu ne verjamem v čarobne rešitve raznih odrešenikov , prevzemimo polno odgovornost za dejanja in odpustimo vzorce čutenja, razmišljanja in delovanja, s katerimi sebi in drugemu nezavedno povzročamo trpljenje in čarovnija se bo lahko pričela za vse.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s