Vse vojne so vojne bankirjev

Zakaj o 3. sv. vojni nis(m)o govorili, ko:

  • se je tolklo v Afganistanu (sodelovalo kup držav, tudi evropskih),
  • zakaj se ni niti od daleč uporabljalo tretjasvetovnavojna retorike, ko so tolkli pred leti po Beogradu (NATO),
  • da ne omenjamo vojne v Siriji, ki traja vsaj že 4 leta in seveda še marsikje prej in vmes…?
  • itd. itd.

Komu ta retorika tako zelo zelo in prav v tem trenutku, ustreza?

Da bi – ker ko slišimo sedemkrat, ne le da si zapomnimo, tudi sprejmemo in potem …? Imajo vse, kar našega še nimajo, ker nas je strašansko strah in … saj veste kaj mislim, kajne!

Trenutno obupavam glede ljudi in njihove inteligence oz. da znajo pravilno oceniti potek dogodkov. Jezi me, ker so ljudje v velikem deležu tako naivno pripravljeni sprejeti vojno kot nekakšn reset in začetek z domnevne pravične nule, kar pa seveda nikoli po nobeni vojni ni bilo temu tako, pač pa je še vsaka vojna pomenila predvsem prerazporeditev bogastva in moči od manj preskrbljenih k bolj preskrbljenim
Tozadevno bi nasploh ljudem moralo biti jasno v osnovi vsaj nekaj, namreč to, da Vse vojne so vojne bankirjev , ki jih seveda zlahka speljejo ravno zaradi naše apatičnosti, nezanimanja, nesposobnosti učenja, sklepanja, čutenja in nasploh zaradi naše nepripravljenosti se spremeniti

Alex Jones v spodnjem dokumentarcu podaja kroniko zgodovine globalne elite z njihovim krvavim  vzponom na oblast in razkriva, kako se z strani elite ustanavlja diktatorje in financira najbolj krvave vojne, ki ustvarjajo red iz kaosa za namen utreti pot prvemu pravemu svetovnemu imperiju imenovanemu NWO (New world order)

Ekonomist in pisatelj William Egdahl je eden prvih, ki je pred več kot 30 leti začel opozarjati na povezavo med nafto in svetovno politiko.

Njegova knjiga Stoletje vojne TUKAJ pa je postala velika uspešnica. Njegove teorije danes upoštevajo vsi, ki se ukvarjajo z ekonomsko politiko

Za jutranji.hr je izjavil naslednje: situacija je za človeštvo smrtno nevarna. Kljub vsemu sem vedno bolj optimističen, ker se ljudem vsepovsod začenja gnusiti od teh vojn in ker moč teh hegemonov pada. Povrhu vsega se razvija resnična in močna alternativa na vzhodu, mislim Rusijo, Kitajsko, BRIC skupina, evroazijska ekonomska skupnost, …

O dejstvu, da so vse vojne v resnici vojne bankirjev in njihovih sebičnih interesov, govori spodnji dokumentarni posnetek, v katerem Michael Rivero na podlagi lastnih raziskav in spoznanj s primeri razloži, zakaj in kako so vse vojne v resnici vojne bankirjev in njihovih  sebičnih interesov.

 

KORPORACIJE IN NACIZEM

1.Dokumentarec Fascism Incorporated (2014).
Govori o povezavah kapitalskih interesov in gospodarstva od prve svetovne do današnjega dne. Vzporednice z današnjim dnem in sistemom so očitne.

2.Dokumentarec Hitler’s American Business Partners razkriva brezbožno zavezništvo med nacistično Nemčijo in nekaj največjih korporacij v ZDA – podjetij , ki so bila nujno potrebna za Hitlerjevo vojskovanje .

  • Henry Ford , proizvajalec avtomobilov ;
  • James D Mooney , direktor General Motors ; in
  • Thomas Watson , IBM šef

so bili odlikovani z velikim križcem nemškega orla – najvišjim nacističnim  priznanjem za tujce za svoje storitve v tretjem rajhu .

3.Kakšna je zgodba IBM in njihovega prispevka pri vzponu Hitlerja podrobneje v spodnjih prispevkih?

 

4.Američani so plačali japonskim vojnim zločincem za njihove znanstvene izsledke iz projekta Unit 731 v Mandžuriji, ki je bil nepredstavljivo hujši od vsega, kar je počel Mengele v Auschwitzu. Nihče od odgovornih vojnih zločincev ni bil nikoli kaznovan.  Takšne grozljivke ni še nihče posnel, kakršna se je tam dogajala.

5. 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s