Množični strupi so samo del načrta

Zastrupljajo nas. To množično zastrupljanje se dogaja že več kot stoletje in se postopoma povečuje. Vam in vašim najdražjim nenehno škodujejo. Namenoma nas zastrupljajo z mnogovrstnimi strupi v majhnih dozah.

Več ko se nas bo zavedalo o najbolj znanih poteh, po katerih se to izvaja, večjo možnost imamo zmanjšati ali zaključiti izpostavljanje vsaj nekaterim strupom.

Klor

Ta izredno strupen bojni strup se kot dezinfekcijsko sredstvo dodaja javni oskrbi s pitno vodo že od leta 1910. Novi znani zdravstveni problemi, bolezni obtočil in rak, so se široko razširili, takoj ko se je začela množična uporaba klora. Zato ker ga pijemo, se v njem kopamo, ga vdihujemo in se v njem namakamo pod prho, ter ga uživamo v skoraj vsaki hrani in pijačah, ki se izdelujejo s pitno vodo, je klor eden najbolj pogostih javnih strupov.

Fluor

Fluorid, ki se dodaja v mestni vodovod in produkte za dentalno nego v resnici ni prav nič dober za vaše zobe. Povzroča raka, apatijo, zmanjšuje inteligenco in je odpadni produkt proizvodnje aluminija in fosfatov. Ko so ga zbirali v proizvodnih obratih v 40-tih letih je uničil mestno podtalnico.

Industrija se je prvo želela znebiti presežkov zaloge fluorida s prodajo fluorida kot strupa proti podganam, toda ni se ga dovolj prodalo. Potem pa so v 50-tih letih zasnovali načrt, s katerim so prepričali ameriško zobozdravstveno združenje, da je pričelo priporočati fluor kot dodatek pri oskrbi s pitno vodo in za produkte za oralno higieno za utrjevanje zob. Toda na dolgi rok pravzaprav fluor naredi zobe lomljive in lisaste, poleg tega pa zmanjša človekov IQ (inteligenčni kvocient), zmanjša aktivno zanimanje in skrajša življenje.

Aluminij

Aluminij se je dolgo uporabljalo za posode za kuhanje in za pribor za serviranje hrane. Ko so ljudje spoznali, kako strupen je, so pričeli opuščati uporabo  aluminijastih ponev in se izogibati gretja hrane v aluminijasti foliji.

Ekstremno majhni delci aluminija so glavna komponenta ”chemtrails” pršil, ki jih praktično pršijo po vsem svetu pod krinko ”geoinženiringa” za zmanjšanje ”globalnega segrevanja”. Od kar se globalno segrevanje zaradi emisij ogljika, ki naj bi jih povzročale človeške aktivnosti, sleparsko promovira za povečanje kontrole populacije, pa se to široko razširjeno zastrupljanje v resnici izvaja še iz drugih vzrokov, ti pa so od manipulacije vremena do javnega zastrupljanja. Bizarne črte, ki jih pogosto pršijo letala na nebu niso normalne kondenzacijske sledi.

Aluminij je nevrotoksin, ki zmanjšuje inteligenco in spomin. Smatra se za glavnega krivca za zgodnjo senilnost in demenco.

Živo srebro in cepiva

Za milijone nas, ki smo prejeli ”srebrne” dentalne zalivke, je dolgoročna kontaminacija z živi srebrom zelo verjetna. Ta izredno strupena težka kovina je sestavina amalgama. Živo srebro se uporablja tudi ko Timerosol, konzervans  v večini cepiv, tudi v tistih s katerimi se cepi otroke in dojenčke.

Živo srebro je nevrotoksin, katerega se krivi za neverjeten porast števila avtističnih otrok. Mnogo otrok občuti spremembe že po nekaj dneh po cepljenju.

Cepljenje in cepiva proti gripi pa nas v resnici sploh ne zaščitijo pred infekcijami. V resnico so škodljiva, posebno za dojenčke, katere se cepi in zlorablja z izredno veliko mešanico cepiv.
Poleg tega so cepiva včasih tudi kontaminirana z nevarnimi virusi in tako slabijo in povzročajo stres človeškemu imunskemu sistemu.

Farmacevtska zdravila

Odobritev farmacevtskih zdravil s strani vladnih agencij ne pomeni, da so zdravila varna. Mnoga od njih imajo strašne stranske učinke in pogosto blokirajo biološke sisteme in zakuhajo dolgoročne bolezni. Zato se predpisujejo še dodatna zdravila. Mnoga običajna zdravila danes so psihotropna in še dodatno zmanjšajo inteligenco in zanos.

Več TUKAJ

Radioaktivne padavine

Radioaktivnost, ki izvira iz nuklearne nesreče iz Fukušime, kakor tudi iz razpok iz drugih jedrskih objektov, uporaba streliva z osiromašenim uranom s strani vojske, radioaktivne kovine , kot sta barij in torij v ”chemtrails” pršilih in dolgotrajno radioaktivni delci iz jedrskih testiranj v 50-tih in 60-tih letih, so glavni faktor za epidemijo raka.

Aspartam

Umetno sladilo aspartam se reklamira kot sestavino dietnih produktov za zmanjšanje telesne teže in pri diabetesu. Poleg tega, da aspartam poslabša oba problema, je aspartam strašen nevrotoksin. V telesu se premeni  v metanol (strupeni drevesni alkohol) in formaldehid, poškoduje možgane, oslabi vid, poškoduje trebušno slinavko (pankreas) in jetra, nekateri ljudje celo znorijo. Zakaj so ta strup sploh kdaj odobrili za uporabo?

Aspartam sedaj dodajajo celo v običajno žvečilno gumo, kakor tudi v vodo z okusom. Preberite kakšne sestavine so navedene na etiketi prehranskih produktov in se izognite temu strupu!

MNG

Mononatrijev glutaminat se uporablja kot ojačevalec okusa. Je oboje, ”’dražilni toksin”, ki povzroča stres celicam in nevrotoksin, ki muči možgane in živce. Zmanjšuje inteligenco, lahko povzroča napenjanje in prebavne nadloge in z lahkoto škodi tudi srcu.

BFA

Bisfenol acetat je posnemovalec estrogena in je dovoljen v strežbi hrane in v plastiki za gospodinjstvo, vključno s plastičnimi steklenicami za vodo. Ta in podobni mehčalci, kot je bisfenol sufon (BPS), povzročata spolne spremembe in neravnovesja in raka na prsih in spolnih oranih.

Glej tudi objavo Poženščeni moški, dobivamo populacijo aptamilcev, ki nimajo svojega jaza, ampak kopirajo prevladujoče vedenjske vzorce

Glifosat

Ta strupeni herbicid in druge škodljive kemikalije, ki se jih uporablja v kmetijstvu, se ne more enostavno oprati s pridelka.

Glifosat se smatra odgovornega tako za neplodnost kot za raka. Večina ostalih kmetijskih kemikalij tudi poneumlja. Glifosfat in ostale kemikalije v obtoku tudi pogosto najdemo v pitni vodi.

Več TUKAJ

GSO

Gensko spremenjene organizme, ki se jih večinoma uporablja skupaj s kmetijskimi kemikalijami, vsebujejo  običajna prehranska žita kot so koruza, soja, oljna ogrščica in sladkorna repica. V Združenih državah Amerike je skoraj vsa zgoraj našteta hrana v množični uporabi, gensko spremenjena, večina mlečnih in sirnih izdelkov vsebuje BgH rastni hormon in večina mesne krme za živali vsebuje GSO, brez kakršne koli označbe na etiketi.

Gensko spremenjena hranila so težko prebavljiva in običajno škodljiva za celice in organe.

Več TUKAJ

EMP

Elektromagnetna polja, ki izvirajo iz celičnih telefonov, računalnikov, televizorjev, ”pametnih števcev za elektriko”, stolpov za mobilno telefonijo itd. resno poslabšujejo zdravje ljudi, živali in rastlin. Več, ko imate EMP frekvenc v svoji bližini, večja je škoda. Uporabljajte mobilni telefon zmerno (čim manj) in ugasnite ga, če ga ne potrebujete, nikakor pa ga ne pritiskajte popolnoma na ušesa.

Zakaj nas zastrupljajo?

Sistematično nas ZASTRUPLJAJO Z RAZLOGOM, zato moramo povečati zavedanje o tem dovolj močno, da to zastrupljanje ZAUSTAVIMO.

Zakaj smo masivno izpostavljeni vrsti resnih strupov, medtem ko nam hinavsko lažejo, da ti strupi niso nevarni ali da so celo dobri za nas? Elita, ki ima moč kontrole izvaja to zato:

* Da goji apatijo
* Da nas napravi slabotne, nezmožne upora
* Da zmanjšuje inteligenco
* Da povečuje dovzetnost za hipnozo
* Da eksperimentira z neumnim prebivalstvom
* Da testira metode za podaljševanje življenja za svojo korist
* Da ustvari vznemirjenost in zdravstvene probleme
* Da ustvari posel za zdravstveno industrijo
* Da goji neplodnost in detomor
* Da povzroča, da ljudje umrejo mlajši
* Da zmanjšuje število prebivalstva
* Da odstrani neodvisne male kmete
* Da kontrolira proizvodnjo hrane, vreme, zemljo in vire
* Da se donosno (ceneje) znebi industrijskih odpadkov
* Da do skrajnosti poveča zaslužke
* Da popolnoma kontrolira ta svet
* Da zavaruje trajno tiranijo

To se dela postopoma, prikrito in naraščajoče.

Spisal: 4Future

Komentiraj