Kaj imajo skupnega Nikola Tesla, Wilchelm Reich in Viktor Schauberger?

 

Po burnem dogajanju v Evropi leta 1848, katero je prineslo veliko političnih sprememb in  ravno v tem burnem  obdobju je usoda iznedrila tri velika človeka. Ti ljudje so pripomogli, da se je usoda sveta premaknila v drugo dimenzijo. Vsi trije so orali ledino, ter pustili za seboj ogromno in zelo opazno sled. Od začetka od znanstvenikov nerazumljenih, ko pa so spoznali, da te kokoši nesejo zlata jajca so jih začeli odrivati na obrobje, da so lahko začeli neovirano ropat njegovo delo.

V pogovoru oddaje Klepet ob kavi na temo Kaj imajo skupnega Nikola Tesla, Wilchelm Reich in Viktor Schauberger? sodelujeta Jože Laubenstain in Dejan Krajnc (dodaten ogled prispevkov z Dejanom TUKAJ in TUKAJ )

 

 

 

 

 

Nikola Tesla rojen 10 julija 1856. Umrl 7.1.1943.

prenos

Izumitelj, strojni in elektro inženir, častni doktor mnogih univerz.Črta humanizma je bila pri Tesli najbolj poudarjena, saj je Westinghausu praktrično podaril 12 miljonov dolarjev. Da, v tem trenutku črtamo njegovih 40 osnovnih patentov polifaznega sistema, bi v trenutku ostal svet v totalni temi in informacijskem mrku.

Nikola Tesla je v indoktrinacijskih institucijah le bežno omenje. Tako danes le malokdo ve, da je Nikola dognal in dokazal stvari, ki jih danes primitivna množica vidi le v ZF filmih.  Lastniki kapitala so mu obrnili hrbet takoj, ko so začutili, da odkriva nekaj, kar bo občutno zmanjšalo njihov dobiček. Umrl je leta 1943, ne da bi lahko dokončal svoje delo na področju seganja v nefizične pojave, povezane z elektromagnetizmom.Če vzameš le en primer, samo en Teslin  izum, ta vzpodbudi vprašanje: Kako lahko še vedno uporabljamo tako zastarelo in primitivno tehnologijo? Zakaj? In komu je to v interesu?
http://www.antropozofija.org/articles/pg/NIKOLA%20TESLA.html

“Tesla je bil vsekakor izjemen genij, kakršnih skorajda nočemo več priznavati. Dobro je poznal obstoječe znanstvene teorije tistega časa, vendar se ni ustavljal pri tem, temveč je formalne osnove, poudarjam, osnove, vseskozi odpiral v presežni prostor, kjer ni več meja med znanostjo, umetnostjo in duhovnostjo. Navsezadnje so tako ustvarjali vsi resnični geniji.”
Andrej Detela

http://tvslo.si/predvajaj/izjemno-zivljenje-nikole-tesle/ava2.154861863/

 

Wilhem Reich, rojen 24.3.1897. umrl 3.11.1957.

reich

Zdravnik (sodobnik Freud a), vegeto terapevt, pisatelj, odkrivatelj orgonov, po njem imenovane življenske energije, ki izvira od sonca, ter konstruktor orgonskega akumulatorja.

Da ni Wilhem Reicha, ne bi bilo seksualne revolucije, ki pa v svoji osnovi ni zahtevala žrtev. V njej namreč ni bilo mrtvih. Ostalo pa bi praznina v znanosti. Bil je kontroverzna oseba in prepričan komunist, borec za svoje pravice in tako je tudi končal.

Wilhelm Reich in njegovo delo bi prav tako moralo biti obvezno vkljuceno v t.i. izobraževalni sistem. Proti njemu se je začela gonja, ki je privedla do sodnega sklepa dve leti zapora zaradi “razžalitve sodišča”. Izdana je bila odredba, da se uničijo vse knjige in revije, ki so obravnavale njegovo delo. Nazadnje je “skrivnostno”umrl v zaporu leta 1957, in to dva tedna pred dnevom izpustitve.
http://www.share-international.net/slo/publikacije/arhiv/znanost/orgonski_zbiralnik.htm
http://www.gape.org/gapes/prispevki/w_reich.htm

 

Viktor Schauberger, rojen 30. Julija 1885. Umrl 25.9.1958.

prenos (1)

Gozdar, nadzornih grofovih gozdov, lovec, naravovarstvenik, opazovalec narave, izumitelj implozijske tehnologije.

Viktor Schauberger, je v svojem opazovanju in opisovanju naravnih pojavov bil tako natančen, da je na osnovi tega osnoval novo pot tudi v tehniki in tehnologiji. Po njem imenovana implozija. Pojav je obraten od eksplozije v večini primerov brez šumen (neslišen), ter napram sedanji tehnologiji vsaj deset krat zmogljivejši.

Ko bo njegovo delo v celoti pojasnjeno in razumljivo bodo leteči krožniki postali realnost.

Njegova vakuumska turbina bo v zvezi HHO generatorjem postala eden izmed najbolj kakovostnih pogonov. Tudi razvoj bakrenega in bronastega orodja, ter uporaba bakra v kmetijstvu še zdaleč ni končano.

Victor Schauberger je človek, ki je že pred 80 leti kritično opominjal takratno oblast, da bo v primeru, da se nadaljuje takšno izčrpavanje in napačno ravnanje z viri Zemlje (gozdov, rudnin, zgorevanje goriv, vode) in onesnaževanje, človeštvo propadlo. Bil zaprt zaradi svojih raziskav in v času „odsotnosti“ so mu tako Rusi kot tudi ZDA vse pobrali ter preostalo (laboratorij) zažgali.. je poslušal le naravo in tako bil sposoben narediti in uporabljati stvari, ki so danes znova le znanstvena fantastika, proti koncu II. Svetovne vojne že izkoriščal proces levitacije…ampak kdo je sploh slišal kdaj za tega genija, ki spada v tisto elito briljantnih umov tega sveta…katerih dognanja so bila in še vedno so preprosto ignorirana…ali celo izsmejana.http://novasvest.com/vesti?id=101&v=viktor-schauberger-pronalasci-o-vodi

Bistvo celotnih raziskav je v tem, da je človek spregledal centripetalno komponento energije. Izvor energije za tehnološke procese je za človeka že od kamene dobe naprej, ogenj, oziroma zgorevanje goriv, tako fosilnih kot tudi obnovljivih.

Več v objavi Viktor Schauberger in njegove teorije o imploziji, levitaciji ter energiji vode in zraka

 

Vse tri združuje še to, da so postali žrtve nenasitnega pohlepa kapitalizma.

 

Kljub njihovemu tragičnemu koncu ima za njih bodočnost lepe načrte. Do sedaj smo bili vsi prepričani, da so ti imenentni ljudje pozabljeni, vendar niso, ponovno vstajajo kot bajeslovni ptič feniks iz pepela. Njihove ideje osvetljujejo male in velike delavnice, garaže, ter ogromne in dobro opremljene raizskovalne laboratorije po celem svetu v upanju, da bodo njihove ideje in principi po sto letih bolje razumljeni.

 

 

Vabljeni k predlogom za tematike in sogovornike v oddaji Klepet ob kavi z voditeljico Jasmino Kandorfer

Po snemanju  zgoraj omenjene teme oddaje smo se  dogovorili, da voditeljici Jasmini  posredujemo svoje predloge

 

Prosim, da jih vpisujete na https://docs.google.com/document/d/1fNcn0cWsRDfY6t5A2-vZtcINX92GXi1wHwxMzpIRcVE/edit#heading=h.l7ruakwlfydk

ali pošljete svoj predlog osebno meni na Marjankogel@gmail.com

Sestavite za oddajo prosim oporne točke, katere bodo na grobo predstavljale okvir pogovora v oddaji, za voditeljico pa bodo slednje tudi usmeritev za pripravo moderiranja, zato  dodajte k vpisu na drive še nekaj linkov za poglobljen vpogled

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s