IZJEMNO ASTRONOMSKO ZNANJE primitivnega PLEMENA DOGONOV in Hiperboreja

IZJEMNO ASTRONOMSKO ZNANJE PLEMENA DOGONOV nakazuje skupne korenine skupaj z vsemi vejami Indoevropejcev in je eden od dokazov , da je nekoč bila svetovna civilizacija z enotno duhovno usmerjenostjo. Razširjena je bila čez ves planet, zasledimo jo v kulturah tako Starega kot Novega sveta z izvorom  v Hiperboreji, pradavni domovini “belih bogov”  od koder se je poselila Atlantida, Evropa, Sibirija … in od koder so prinesli znanje v Indijo in v vzhodne dežele. Prav Hiperborejci so prenesli duhovno znanje po vsem planetu. (povzeto po V. Uvarov)

Astronomska dejstva do katerih se je zahodna znanost dokopala šele v zadnjem času z razvojem sodobne astronomije ter velikih teleskopov.
Dogoni mislijo, da je najvažnejša zvezda na nebu Sirij B, čeprav ga ne vidijo in priznavajo, da je nevidna. Imenujejo ga po tolo (po – drobno žitno zrno, tolo – zvezda). Vedo, da Sirij B kroži okoli Sirija A po elipsi z obhodno dobo 50 let in da je Sirij A v enem od gorišč elipse (Keplerovi zakoni).

O lastnostih snovi belih pritlikavcev – izrojenega plina pa pravijo: “Po tolo je najmanjša stvar, ki obstaja. Je najtežja zvezda in je iz kovine sagal, ki je malo svetlejši od železa in tako težek, da ga ne morejo dvigniti vsi ljudje skupaj.”

Poznajo pa še nekatera druga astronomska dejstva, do katerih se je brez teleskopa nemogoče dokopati, med drugim štiri glavne Jupitrove lune in Saturnov obroč.
Uradna znanost pa zaradi svojega ignorantskega pristopa in samopovelicevanja se danes ni sposobna pojasniti od kod temu plemenu tako matematicno natancno znanje o vec milijonov svetlobnih let oddaljenih galaksijah. (deloma povzeto po http://pozitivke.net/ )

 

Fani Okič v knjigi Razpoke časa o Dogonih takole

SKMBT_28316021508281_0001

SKMBT_28316021508281_0002

SKMBT_28316021508290

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s