Energija piramid in megalitov -Predavanje Dr. Semirja Osmangića

untitled9

Predavanje Dr. Semirja Osmangića – Energija piramid in megalitov

CELJE –  29.05.2016, ob 18.00 uri

Narodni dom, Trg Celjskih knezov 9 (Mestna občina Celje), Celje

Vstopnina je 10 EUR.

Prodaja vstopnic  http://www.Eventim.si in na vseh partnerskih prodajnih mestih: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija.

Nakup vstopnice: http://www.eventim.si/si/vstopnice/energija-piramid-in-megalitov-celje-narodni-dom-431750/event.html?ca=16

Ter uro pred dogodkom pred vhodom v dvorano.

To bo prvo predavanje Dr. Semirja Osmanagića v Celju.

11952901_878472308895185_1964670375888895211_o%20-%20kopie%20-%20kopie[1]

 

Strokovnjak za piramide in predzgodovinska ljudstva Dr. Semir Osmangić je leta 2005 pričel z raziskovanjem piramid, ki se nahajajo v “dolini bosanskih piramid v Visokem” pri Sarajevu. Orientacija vseh piramid v Visokem, je pravilno naravnana proti kozmičnemu severu. Tu se nahajajo piramida Sonca, ki je visoka 220 m, piramida Meseca, piramida Bosanskega Zmaja, Hram matere Zemlje, piramida Ljubezni ter Tumulus.

Dr. Osmanagić trdi, da piramide niso služile kot grobnice: “Piramide so najstarejši, najpopolnejši energetski stroji. Grajene so bile zato, da pritegnejo pozitivno energijo iz vesolja, jo predelajo in nato oddajajo v svojo okolico. Namenjene so ohranjanju vitalnosti človeških celic, obnavljanju energije v telesu, vzdrževanju naravne harmonije in zdravja.”

V tunelih Ravne, ki se razprostirajo na področju 10 Km pod piramidami, so znastveniki izmerili številne energetske fenomene. Schumannova resonanca 7,83 Hz je enaka osnovni zemeljski resonanci in je idealna za vse življenje na planetu. Koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov, je nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Pod njenim vplivom najbolje razvijamo svoje fizične, umske in duhovne čute ter sposobnosti. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo.
Sodobne znanstvene meritve dokazujejo, da je piramida Sonca, s celotnim kompleksom podzemnih, prazgodovinskih tunelov Ravne in drugih piramidalnih zgradb, močan sevalnik energije. To odkritje pa je pomembno tudi zaradi neverjetnih zdravilnih učinkov teh energij. Zadrževanje v polju piramid in v podzemnih tunelih, dokazano razvija človekovo avrično polje in tako pospešuje njegov razvoj.

 

Na najbolj obiskani televizijski mreži na svetu, “Discovery Science Channel” predvajajo trideset minutno oddajo z Dr. Semirjem Osmanagićem, posneto v dolini bosanskih piramid. Možno si jo je ogledati v okviru prispevkov »Nerazložljivi misteriji ” (“Unexplained Files”). Naslov:

 

 

 

Obenem bo predstavil svojo novo knjigo z naslovom »Nova arheologija: megaliti i energija planete«.

 

Organizator: 

http://www.mandala.si    in  http://www.proandy-sp.si (nakup knjig Dr. Semirja Osmanagića)

 

Vabljeni k ogledu tudi  objave

Bosanska piramida Sonca je med vsemi svetovnimi piramidami najvišji in najstarejši energetski stroj na svetu, ki uporablja naravne energetske izvore

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s