OBLETNICA 11. september: Dan zrušitve WTC, dan, ki ga ne moremo pozabiti

Vse, kar ste želeli vedeti o teoriji zarote 11. septembra v 5-ih minutah

Na jutro 11. septembra 2001 je 19 mož oboroženih z olfa noži, pod režijo človeka na dializi v jamski utrdbi, na drugi strani sveta, z uporabo satelitskega telefona in prenosnika, režiral predor v najbolj sofisticiran, najbolj zaščiten zračni prostor na svetu, obvladalo potnike in vojaško trenirane pilote na štirih komercialnih letalih, preden so letala preusmerili s smeri za več kot uro, ne da bi jih nadlegoval en sam vojaški lovec prestreznik.

Ti ugrabitelji so bili pobožni verski fundamentalisti, ki radi pijejo alkohol, snifajo kokain in živijo s striptizetami roza las, je uspelo zrušiti tri zgradbe z dvema letalom v New Yorku, medtem ko je pilotu v Washingtonu, ki ni zmogel upravljati letala CESSNA z enim motorjem, uspelo leteti 757 z višine 2,5 km v zasuk 270 stopinj prileteti na točno raven s tlemi, zadeti Pentagon, v pisarno analiziranja proračuna, kjer je osebje DoD delalo na skrivnosti izginotja 2,3 milijarde dolarjev, ki jih je obrambni sekretar Donald Rumsfeld razglasil za “pogrešane” iz Pentagonskih kufrov na novinarski konferenci dan pred tem 10. septembra 2001.

Na srečo so voditelj poročil vedeli, kdo je bil v minutah, učenjaki so vedeli v urah, administracija je vedela po enem dnevu in dokazi, so dobesedno padli v naročje FBI-ja. Toda iz nekega razloga, je kup norih teoretikov zarote zahtevalo preiskavo največjega napada na Ameriški zemlji v zgodovini.

Ta preiskava je bila odložena, premalo financirana, nastavljena za neuspeh, s konfliktom interesov in prikrita od začetka do konca. Temelji na pričanju, pridobljenem z mučenjem, katerih evidence so bile uničene. Ni omenila obstoja WTC7, Able Danger, Ptech, Sibel Edmons, OBL in CIA, ter vaje ugrabljenih letal, ki se zaletijo v stavbe, ki so bile simulirane ob točno istem času, ko so se ti dogodki dejansko dogajali. Lagal ji je Pentagon, CIA, Busheva administracija in kar se tiče Busha in Cheneya … No, nihče ne ve kaj sta povedali, ker sta pričala tajno, neuradno, ne pod prisego in za zaprtimi vrati. Ta ni preiskovala, kdo je financiral napade, ker ima vprašanje “malo praktičnega pomena”. Kljub temu je komisija 11. sept. opravila briljantno, odgovorila na vsa vprašanja javnosti (razen družinskih članov večine žrtev) in pripela krivdo vsem odgovornim osebam (čeprav nihče ni ostal brez službe)določitev napadov je bila “neuspeh domišljije” — ker “Ne verjamem, da bi si kdo lahko zamislil leteča letala v stavbo” razen Pentagon, FEMA, NORAD in NRO.

DIA je uničila 2,5 TB podatkov o Able Danger, a nič zato, verjetno ni bilo pomembno.

SEC je uničila evidence preiskave o trgovanju na podlagi notranjih informacij pred napadi,a nič zato, ker je uničenje arhivov največje preiskave v zgodovini SEC, le del rutinskega vodenja evidenc.

NIST je podatke, ki jih uporabila za model kolapsa WTC7 označila za tajne, ki jih uporabila za model kolapsa WTC7, a nič hudega, ker bi znanje, kako so njihov model zrušili “ogrozilo javno varnost”.

FBI je trdil, da mora vso gradivo v zvezi z preiskavo 11. sept. ostati tajno pred javnostjo, ampak to je OK, ker FBI verjetno nima ničesar skrivati.

Ta človek ni nikoli obstajal, niti ni vreden vaše pozornosti kaj je povedal in če trdiš drugače si paranoidni teoretik zarote in si zaslužiš, da se te izogiba vso človeštvo. Prav tako njega, njega, njega, in nje. (In nje, nje in njega)

Osama bin Laden je živel v jamski utrdbi v hribih Afganistana, a nekako ušel. Nato se je skrival v Tora Bori, ampak nekako pobegnil. Potem je živel v Abottabad več let, zbadal najobsežnejšo obveščevalno z najbolj napredno tehnologijo v zgodovini sveta za desetletje, posnel video za videom povsem

nekaznovano (in postajal vse mlajši in mlajši, kot je to storil) predno ga je končno našla ekipa tjulnov v drznem napadu, ki ni bil nikoli zabeležen na videu, v katerem se ni upiral ali uporabil ženo kot človeški ščit in v katerem so te posebne sile v paniki ubile tega neoboroženega človeka, menda najboljši vir informacij o teh teroristih na celem planetu. Potem so njegovo telo vrgli v ocean, predno so komu povedali za to. Potem je nekaj ducatov članov te ekipe, umrlo v helikopterski nesreči v Afganistanu.

To je zgodba o 11. septembru, ki vam jo prodajajo mediji, ki so vam povedali trdno resnico JFK in dojenčkih v inkubatorjih in mobilnih napravah za proizvodnjo in reševanju Jessice Lynch.

Če imate kakršnokoli vprašanje o tej zgodbi… ste nor-paranoidni-klošar, ki zlorablja pse in sovraži dojenčke in boste osramočeni pred vsemi. Če imate radi svojo domovino in/ali svobodo, srečo, mavrice, Rock & Roll, psičke, jabolčno pito in vašo babico, ne boste nikoli izrazili dvoma o kateremkoli delu te zgodbe nikomur. Nikoli.

To je bila napoved javne službe: prijateljev FBI, CIA, NSA, DIA, SEC, MSM, Bele hiše, NIST in komisije 11. septembra.

Ker je v nevednosti moč.

11 September. Dan, ki ga ne moremo pozabiti, Eksplozivni dokazi – Strokovnjaki spregovorijo in Rethink 9/11.org

Spodnji video je del dokumentarnega filma “9/11: Eksplozivni dokazi – Strokovnjaki spregovorijo, končna izdaja”, ki je izšel v maju 2012, s strani arhitektov in inženirjev za resnico o 11. septembru.
V filmu je deset strokovnjakov in predstavlja več kot 1700 arhitektov in inženirjev, ki so podpisali peticijo AE911Truth za novo preiskavo treh nebotičnikov, ki so bili uničeni 11. septembra, ki so terjali skoraj 3000 življenj Američanov in začeli globalno desetletno vojno, ter vse njene grozote in stroške, kot tudi izgubo večjega dela svoboščin v Združenih državah.
Strokovnjaki so v polni različici filma intervjuvani s podrobno množico znanstvenih dokazov za nadzorovano rušenje vseh treh WTC stolpnic: dvojčkov
in zgradbe WTC 7. Strokovnjaki so strukturni inženirji, arhitekti za visoke
stolpnice, strokovnjaki za rušenje, mehanski, kemični inženirji, inženirji, fiziki, šolniki, prejemnik nagrade National Science dr Lynn Margulis, nekdanji direktor programa >>Star Wars<< v administraciji predsednika Forda Carterja, podpolkovnik USAF Robert Bowman in mnogi druge.11. september:

Eksplozivni dokazi – Strokovnjaki spregovorijo

Ostalo

Rethink911 Home

http://rethink911.org/

Komentarji

Na vrhu ene od stolpnic sem bila kak teden pred zrusitvijo dvojckov.In to ob priblizno istem casu , kot sta bila kasneje zrusena. Ob taksni ( relativno zgodnji dopoldanski uri) je bilo v stolpnici pretezno pomozno in nizje osebje .Zivine pridejo kasneje.

Ce bi nekdo hotel dati lekcijo Americanom bi jo dal ob 12 h.Takrat sta stolpnici polni.
Ko sem doma na TV gledala zrusitev dvojckov (zanimivo, da je ameriska TV to takoj prenasala po celem svetu – a so cakali v blizini ali kaj?)
mi je intuitivno sinila skozi mozgane misel, da je to pripravljena nesreca.To je tisti neverjetni obcutek , ko enostavno ves, da ti nek notranji glas govori resnico in te tisoc
nasprotnih argumentov ne more prepricati, da je resnica drugacna.
Vceraj sem bila v Mb na “Pozabljenem 11.sept.”Dogodek je bil posvecen obletnici puca v Cilu in smrti Salvadorja Allendeja.
Po predavanjih smo si ogledali dokumentarec “The war on democracy”.Zdaj je podnaslovljen slovensko in upam, da ga bo mozno pogledati na You Tube.
Marsikaj sem vedela o svinjarijah , ki jih je Amerika in Cia pocela v J Ameriki, a ob vcerajsnjem filmu mi je postalo tako tesno , da ga nisem mogla gledati do konca.
Ne slepimo se, da to ni mozno tudi v Evropi.Grcija je le poizkusni laboratorij do kod lahko gredo elite , da disciplinirajo ljudstvo.
Vceraj sem izvedela se za eno grozljivo zgodbo , ki se je zgodila Slovencu v Ameriki pred dobrim mesecem.
O tem morda kdaj drugic, ker sem se v soku od te pripovedi.
V Ameriki sem bila velikokrat , tako poslovno kot privatno, a po 11.9. nikdar vec, ker je to postala dezela strahu in teror dejansko izvaja amerisa vlada
in devijantne osebnosti v CIA in drugih sluzbah.Vkljucno s predsedniki vlad in svetovalci, obrambnimi ministri,…
Amerikanizacija Evrope pa potihoma poteka ze vec desetletij.
Magda
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s