Človeško srce je elektromagnetski energetski center za soustvarjanje stvarnosti in sporazumevanje z njeno božansko matriko

Človeško srce je veliko več kot preprosto črpalka, ki pomika kri skozi naša telesa… In čeprav naša srca počno natanko to, je to verjetno še najmanj, kar srca izvršujejo.
Človeško srce ustvarja električno polje, ki je približno 100-krat močnejše od električnega polja v možganih, in magnetno polje, ki je kar 5000-krat močnejše kot magnetno polje možganov.
14600980_10210891322819955_5337347262725551942_n
Odkrivajo, da so srca najmočnejše magnetno polje v naših telesih… in elektromagnetno polje, ki ga srca ustvarjajo, ima učinke, ki segajo daleč onkraj naših teles.

Srce in možgani sta organa, ki tvorita merljivo energijo. Druge celice tvorijo manjšo energijo ali pa tako, ki je še ne znamo natančno izmeriti. Na inštitutu Heartmath v Kaliforniji so odkrili, da srce ni le črpalka za kri, ampak tudi največji generator električne in magnetne energije v telesu. Srce je v primerjavi z možgani 100-krat močnejši generator električne energije in 5000-krat močnejši generator magnetne energije. Električno polje srca, ki ga snemamo z elektrokardiogramom (EKG), je približno 60-krat večji od električnega polja, ki ga ustvarjajo možganski valovi. Elektromagnetno polje srca ni omejeno samo na področje okoli srca, ampak se širi od meter do dva izven našega telesa. Elektromagnetni valovi srca pa dajejo ritem drugim celicam.

Zgodnejše odkritje Hearthmath Inštituta je, da je okoli vsakega človeškega srca energetsko polje, ki ima obliko zvite cevi. Imenuje se »cevasti torus« in se razteza nekje med 1,5 in 2,5 metra onkraj srca.
14666084_10210891580626400_3538815008250712003_n
Več v objavi
“V krščanski filozofiji – tu ne govorim o cerkivi, o instituciji, o skupinah ampak o gnostičnem učenju – v središču stoji Svetloba, ki je imenovana notranji Kristus. To pomeni, da se v našem telesu, na vhu desnega srčnega prekata dobesedno nahaja Svetloba. Lahko bi rekli, da je srce neke vrste sončna čakra. Nekakšno sonce, ki čaka na eksplozijo in implozijo, s katero bo svojo Svetlobo poslal po celem telesu. Pri tem igrajo pomembno vlogo hormoni. Ko je npr. timus, ki se nahaja za prsnico, aktiviran, začne prenašati Svetlobo. Če pa je blokiran npr. zaradi HAARP-a, ali slabe prehrane, ali elektromagnetne kletke, delovanje hormonov ne more služiti Svetlobi. Princip Kristusa, lociran na vrhu desnega srčnega prekata, ki se imenuje tudi Betlehem, notranji Betlehem (v hebrejščini betel pomeni telo, hiša hrane), razširi Svetlobo po telesu. To je intenziven proces v našem telesu z enim samim ciljem: preko naravnega procesa transformacije – kar je bil namen naše evolucije – težko, snovno telo, na podlagi principa Svetlobe oz. Kristusa v nas, preobraziti v `svetlobno oblačilo´ ali svetlobno telo. Ta proces je opisan v mnogih pravljicah. Npr. Rdeča kapica, ko mora deklica najprej skozi `živalsko kožo´, težko materijo, da se bo na koncu lahko ponovno rodila, vendar na novem nivoju. Ali Sneguljčica, ki mora zaspati, v materiji, v krsti, ki simbolizira telo. Najprej moraš zaspati, preden te s poljubom zbudi princ, princip svetlobe v tebi, šele potem se lahko odpraviš na zvezdno potovanje.”
Več v objavi
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s