ŽIVIMO V “DARK AGE”? ali Dialog med ČLOVEKOM, ZEMLJO in VESOLJEM potreben za naše preživetje

Če velika sončna pega povzroči solarne nevihte z velikim kozmičnim sevanjem, po mnenju nekaterih znanstvenikov tako hladna obdobja v zemeljski zgodovini sovpadajo z relativno večjim tokom kozmičnega sevanja,povzročajo pa tudi motnje v telekomunikaciji, nepravilno delovanje signalov, kot je GPS. nihanju stopnje geomagnetizma, kar je velik riziko za srčne bolnike, izgubo sposobnosti orientacije živali, ciklusi sončevih peg pa so tudi v neposredni korelaciji z družbenimi gibanji in izbruhi raznih bolezni in vojn pri ljudeh…..itd

Vprašanje:

Nekateri astrofiziki menda predvidevajo poleg nevarnosti izgube naših podatkov na digitalnih medijih in napravah tudi celo izgubo spomina pri ljudeh.
Je po vaše možno, da se je to v preteklosti že zgodilo, npr . ko se je naš celotni sončni sistem nahajal v fotonskem pasu ( v času med 10800 pr.n.š. in 8640 pr.n.š )., kar nekak sovpada s pričetkom ti. kali yuge oz. dobe teme?

16174907_1311711965518536_9041834842147723974_n

Je verjetna domneva da odtlej trpimo za tolikšno amnezijo, popolno pozabo KDO smo in kaj je naš NAMEN.

Tozadevajoč moje sklepanje in izziv ovrednotiti vsa področja človekovega udejstvovanja, predvsem pa odkriti pravo identiteto.

16105969_10154164041191512_6043466182217114833_n

Pozorni v iskanju prave identitete in poistovetenja z njo, opažamo namreč , da smo skupaj z vsemi organizmi na zemlji pravzaprav neposredno podvrženi oz. pogojeni z ritmi in procesi širšega aspekta.

Mogoče je, da povzročijo ,,subtilni sinhronizatorji” iz vesolja izločanje hormonov kar sproži porod otroka. Ko se približuje rok, zadostuje za začetek poroda namreč že neskončno majhna količina hormonov v krvi. Zelo veliko posameznikov, ki so se rodili, ko je Mars vzšel ali kulminiral, je kasneje postalo slavnih zdravnikov, uspešnih atletov in vojskovodij. Bodoči umetniki, slikarji ali glasbeniki pa so se le redko rodili v času, ugodnem za zdravnike in atlete. Igralci in politiki so se rodili pogosteje, ko je vzhajal ali kulminiral Jupiter, redkeje pa so se v tem času rodili znanstveniki. Tako se je, kar zadeva poklicni uspeh, izkazalo, da igrajo Luna, Mars, Jupiter in Saturn vlogo planetarnih ur.

Življenje Zemlje v korelaciji do kozmičnih procesov določa obliko in način manifestiranega življenja. Pri tem so zanimiva zlasti enajstletna obdobja sončnih peg, ki kažejo da so npr. branike dreves po celem svetu širše v obdobjih povečane sončne aktivnosti, da število tajfunov narašča s sončno aktivostjo in da 90 letni sončni ritmi naznanjajo tudi čas hudih potresov. Reproduktivni cikli mnogih živali temeljijo na kozmičnih ritmih. Družbeni dogodki v primerjavi z gibanjem števila sončnih peg kažejo neposredno korelacijo z vojnami, revolucijami in preseljevanji vse od leta 500 pred našim štetjem do leta 1900. Velika kuga, davica ali kolera v Evropi, tifus v Rusiji in epidemija koz v Chicagu sledile enajstletnim ciklusom Sonca, najvišje število smrti zaradi črnih koz, preden so iznašli cepivo, pa se ujema z vrhunci sončne aktivnosti v več zaporednih ciklusih. Opazne so vzporednice med odstotkom belih krvničk in sončnimi pegami, ki so jih vsak mesec beležili astronomski observatoriji. Med velikimi eksplozijami na Soncu leta 1956 so krvne analize po vsej Sovjetski zvezi pokazale znaten porast števila primerov levkemije.

 

Povzel po Kozmični vpliv na vreme in človeka

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s