Krst v jezeru Trilobit potoka Javornik pri 2 ° C

Smiselni programi samozdravljenja so v vsakem posamezniku (rastlina, žival, človek) že vprogramirani s strani narave in se sprožajo avtomatsko po doživetih stresnih situacijah.

Z WHM vajami  procese spravimo v ravnovesje (fizično telo-energijsko telo). To kar delamo z mrzlo vodo na fizičnem nivoju okrepimo tudi psihični nivo in je normalno, da se počutimo odlično. Spravimo namreč v pogon vse sisteme, dihalni, živčni krvni…

WHM metoda  je preprosto-logična, ne rabimo  omenjati bolezen, rakave celice, imunski sistem, viruse in bakterije in ostalega izrazja splošne medicine za vzpostavljanje ravnovesja in opolnomočenja, saj  je samodejno.

 

2.4.2018 sem se na pobudo prijatelja Emila Ledenka prvič udeležil WHM na prostem , v mrzli vodi pri cca 2 ° C. Občutek bajen, presenetil samega sebe, da to po petih tednih vadbe WHM zmorem. Pravzaprav mi je kopanje in namakanje celo sprejemljivejše kot mrzel tuš doma. Nikoli si nisem predstavljal, da bom zakoračil v ledeno mrzlo vodo, a sem navkljub svoji zmrzljivosti to opravil igraje in z velikim zadovoljstvom.

 

 

 

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s