DNA s svojimi navodili je odvisna od mineralov v sledovih, da ohrani lastno integriteto in se pravilno kopira. Pomanjkanje mineralov v naših živilih lahko nadomeščamo z ORMUSOM kot dodatkom v enostavni absorpcijski ionski obliki

“DNA s svojimi navodili je odvisna od mineralov v sledovih, da ohrani lastno integriteto in se pravilno kopira. Medtem ko zamenjava celic v človeškem telesu traja do sedem let, mora vsaka nova celica kopirati nadomeščeno in telo na dan ustvari približno 20 milijonov novih celic. Kot bi lahko pričakovali, ko nam primanjkuje gradnikov iz mineralov v sledovih, imajo kopije celic težave. Trenutno je za vsako kopijo naše DNA zabeleženih štiriinštirideset mineralov v sledovih. Vsak od teh mineralov zagotavlja posebno in vitalno funkcijo pri vzdrževanju optimalno angažiranega fizičnega telesa. Minerali v sledovih so potem dobesedno: gradniki DNK
ORMUS MINERALI
Medtem, ko številne reference govorijo o pomanjkanju mineralov v naših živilih, je odlična novica, da je Ormus, zbran iz morske vode ali rekonstituiranega morja iz morske soli, mineralni dodatek v enostavni absorpcijski ionski obliki!
Ormus sicer lahko pridobivamo tudi iz zemlje, rastlin in kovine.
Ormus naj bi v strukturi mineralov nosil tudi stanje M (metafizično stanje) mineralov, ki je opisano kot edinstven duh, elementarna življenjska sila. M State predstavlja ekstremno metafizično prepričanje o duhovni povezavi z VSE (virom).
DNK vsebuje minerale. Dejansko pa minerali sestavljajo približno 4% telesa – približno 5 kilogramov. Koristna sprememba po zaužitju prehranskih mineralov Ormus vključuje merljivo povečanje slik Aure in scanov možganov leve in desne poloble. Večina poroča, da se po Ormusu počutijo bolje.
Verjame se, da Ormus zagotavlja visoko kakovostno in energijsko prehrano, s čimer oskrbuje celotno telo do ravni vaše DNK. Ko se Ormusova prehrana poroči z zavestnim zavedanjem vašega načina bivanja, lahko pride do duševne spremembe, ki omogoča vašim čutom in sposobnostim, da živijo to resnico: “Vrnil sem se; nadzorujem; dobro sem od znotraj”
Redko je omenjeno, da Ormus kot orodje pomaga olajšati Veliko delo pri dvigovanju ravni zavesti.
Tisti s čistim srcem, ki v osebnem življenju iščejo VELIKO DELO, pogosto poročajo, da imajo koristi od teh snovi. Tisti, ki jim ego ne bo pustil videti, se lahko sčasoma zavejo Božanskega v vseh stvareh in počasi začnejo VELIKO DELO na sebi.
Na koncu ne pozabite, da je VELIKO DELO stalna osebna pot do boljšega znanja in vedno večjega zavedanja o božanskem v vseh stvareh.
Mnogo ljudi, vključno z osebami, ki nenehno raziskujejo, verjame, da Ormus izboljšuje naše življenje in pomaga ohranjati dobro v nas.
Uporaba Ormusa v skladu z zgodovino, ki je segala do Mojzesa, pomaga dvigniti duhovno entiteto v vsakem izmed nas, da bi upali na bolj harmonično in civilizirano človeštvo.”
Povzeto po Chriss Emmons

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s