Germanische Heilkunde bi vsem pacientom z vsega sveta, omogočila 95% preživeltje

Štiriintrideset let boja brez primere za priznanje dr. Hamerjevih znanstvenih odkritij z bogastvom novih spoznanj, s povsem novim odnosom do sveta, do življenja in narave, ki razburi celoten vladajoči sistem.

Germanische Heilkunde kvari posel kriminalnemu sistemu, ker ne stane skoraj nič in pusti naravi govoriti in delovati. Družba “izbranih”, ki živi od izkoriščevalskega monetarnega sistema, za katerega smo ostali samo ceneni, potrošni sužnji, mora pasti, biti strmoglavljena, premagana, eliminirana, uničena, sicer lahko pride do propada človeštva.

Ta nova dognanja pa so namenjena samo Judom, ki bi z njimi lahko preživeli 95% ali več odstotkov. Nejudje bi morali še naprej umirati zaradi kemoterapije in morfija.

Judovske tajne družbe hkrati čutijo nevarnost, ki jo ta človek predstavlja za njihov sistem. Skušajo ga utišati in ustaviti njegovo ustvarjalno delo. Na kakršen koli način: izključitev iz ceha, poskusi atentatov, zapor, grožnje, odvzem volilnih pravic, prisila, izsiljevanje, izobčenje, 76-krat naročilo psihiatričnega mnenja in na koncu izgon.

Videli so dr. Hamerjevo delo in ugotovili, da je to odkritje 20. stoletja. Šolska medicina, kot jo razumemo do danes, je s tem postala de facto zastarela, neznanstvena ali, povedano drugače, postala post-znanost. Razen čistih opisov in oznak (terminologije) njegova doktrina nima nič več skupnega z “šolsko medicino” in njenimi neštetimi hipotezami.

Bedaki se bojijo genija, sicer ne bi vedno znova od dr. Hamerja zahtevali, da se vzdrži kakršnega koli raziskovanja Germanische Heilkunde (z grožnjo kazni!)


Od tega časa naprej se skrivni napad proti dr. Hamerju ni prekinil. Njihova zasluga je, da so bila dr Hamerjeva prizadevanja, v svoji lastni kliniki zdraviti rakave paciente, to je pozdraviti, kmalu ustavljena. Zarota vodilnih zdravnikov, z zvezami somišljenikov v pravosodju, politiki in množičnih medijih, ga je uspela izriniti iz vsakega podjetja in ni skoparila v sredstvih. Od njega so zahtevali, da se odreče svojim spoznanjem, torej, da se odreče Germanische Heilkunde. Za kazen, ker se ni hotel podrediti medicinski mafiji, so mu odvzeli dovoljenje za opravljanje zdravniške dejavnosti. Treba se je vrniti štiristo let nazaj v zgodovino, da bi našli podoben primer: Cerkev proti Galileju Galileju!

Dr. Hamerja so pod absurdnimi pretvezami vlekli pred najrazličnejša sodišča, vlačili so ga po zaporih v Nemčiji, Španiji in Franciji ter ga trpinčili. Vrhunec nenehnega zasledovanja Dr. Hamerja pa so ukazali tisti, ki so se vajeni opisati kot večno preganjane, namreč avtoritativno visoko judovstvo. Vodilni rabin v Franciji (glavni rabin in sodnik Francois Bessy) se je lotil poskusa izsiljevanja, ki ne bi moglo biti bolj podlo. Vso svojo doktrino naj bi jim dr. Hamer notarsko overjeno prepustil, z Heilkunde naj se nikoli več ne ukvarja, sicer ga ne bodo nikoli izpustili iz zapora. Imajo moč, da to storijo, so mu rekli.


Nesposobni odkritega spopada, nesposobni preprečiti napredek v dr. Hamerjevem raziskovanju, nesposobni zatreti njegovo javno znano delo, so se zatekli k ultima ratio, zadnjemu sredstvu ceha. Da ga razglasijo za norega, da ga s pomočjo sodstva psihiatrizirajo. Ne enkrat – na napakah se ne učijo – pogosto ponavljajoči se poskusi (76) razkrivajo absolutno ničlo akademske izprijenosti v boju z na novo odkrito resnico.
Šolski medicinci – to je značilno – v javen boj proti dr. Hamer niso stopili. Verjetno so ga videli kot brezupen primer. V ospredje so korakali laiki, ki o Heilkunde niso razumeli nič več kot ABC, s katero je bila napisana. Nova taktika je bila, da se predstavljajo kot prijatelji in učenci dr. Hamerja, ki želijo razširiti njegovo delo. Lažno so se pretvarjali, da jih je on izuril, da so z njim prijatelji, da imajo njegovo pooblastilo in navodilo, da stopijo pred javnost. Za širjenje “Neue Medizin” so se nenadoma v velikem številu pojavile knjige in spisi. Na splošno so prepisovali z manjšimi preureditvami, umetelno zvodenili bistvene točke, referenc, ozadij in dokumentov niso več prikazali.

Postal je največji dobrotnik judovstva vseh časov.


Resda povsem nenamerno priznanje, ko je glavni rabin in zdravnik Schneerson odredil, da je “železno pravilo raka dr. Hamerja veljavna medicinska resnica” in ga morajo judovski zdravniki uporabljati pri Judih (Izrael), bi lahko ga opisali kot enkratno, občudovanja vredno,

Schneersonov nezaslišan moralni zločin je, da ga je izrecno prepovedal za nejude. Prepoved, ki je zdravnike za raka po vsem svetu označila za goljufe, morilce in kršilce prisege.

Več v objavi na https://si.germanische-heilkunde-dr-hamer.com/archiv/nespametni-z-vzhoda

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s