ZLATA VODA – napitek mladosti in razsvetljenja za zdravljenje vrste bolezni

ZLATA VODA

Ajurvedska medicina t.i. zlato vodo že tisočletja uporablja pri zdravljenju vrste bolezni in navaja njeno izjemno učinkovitost. Z zlato vodo so tako že davno zdravili pomanjkanje življenjske energije in neplodnost. Imenovali so jo tudi napitek mladosti in razsvetljenja, ker deluje pomlajevalno, ter povečuje mentalne in duhovne sposobnosti. Znano je pomirjevalno delovanje zlate vode na živčni sistem, zato se daje kot preventivo pri psihozah in epileptičnih napadih, uporablja pa se tudi pri zdravljenju odvisnosti od narkotikov.

Znanja in izkušnje ajurvedske medicine o delovanju zlate vode je povzela tudi homeopatija.

Homeopati zlato vodo uporabljajo pri zdravljenju epilepsije, različnih fobijah, cerebralni aterosklerozi, artritisih, artrozah, radikulitu, lumbagu, oteklinah okončin, impotenci in neplodnosti.

Učinkovito delovanje zlate vode na tumorje potrjujejo tudi klinične študije in po rezultatih znanstvenih raziskav bi bilo pričakovati, da bi bilo zlato v uporabi kot visoko učinkovito protitumorsko sredstvo pri zdravljenju tumorjev jajčnikov, melanomov, miomov, raku maternice in mlečnih žlez, ter drugih karcinomov. Dokazano je namreč, da zlato lahko preide skozi membrano rakave celice, vpliva na celične fermente, blokira procese prehranjevanje celice, kar ima za posledico celo apoptozo malignih celic. Poskusi so obenem pokazali, da membrana zdrave celice za zlato ni prehodna.

Nedavno je bilo ugotovljeno, da je v krvi žensk 5-krat več zlata kot v krvi moških. Vzrok sicer ni pojasnjen, vendar je narava modra in ima zagotovo nek razlog za povišano vsebnost zlata v krvi žensk. Predvideva se namreč, da zlato vpliva na delovanje jajčnikov in tvorbo spolnih hormonov, zato ženske kot nadaljevalke vrste potrebujejo več zlata v krvi. Dokazano je, da je pomanjkanje zlata v krvi vzrok za prezgodnjo menopavzo in neplodnost. Zato je tudi kemoterapija z zlatom posebej učinkovita pri raku maternice – neprimerno bolj kot kemoterapija s platino, paladijem in bizmutom. Zlata voda je učinkovito zdravilo tudi pri inkontinenci pri ženskah, kar razlagajo z dejstvom, da zlato deluje na tvorbo estrogenov, ki delujejo na večjo moč mišic zapiralk sečnega mehurja. V času menopavze koncentracija estrogenov pade, kar ima za posledico ishemično bolezen srca, povišanje arterijskega tlaka in osteoporozo.

V klasični medicini se zlato uporablja pri zdravljenju revmatoloških in psoriatičnih artritov, Sjögrenovega sindroma, sistemskega lupus eritematozusa, avtoimunih boleznih in boleznih, ki so posledica motene tvorbe kolagena.

RECEPTURA ZA PRIPRAVO ZLATE VODE:

  1. 200 ml vode nalijemo v keramično ali stekleno posodo. Lahko uporabimo tudi kovinsko posodo, vendar le táko, ki je emajlirana. V vodo damo 5 g čistega zlata . Kuhamo dokler polovica vode ne povre.
  2. V 100 ml vode damo 5 g čistega zlata in pustimo 7 dni na soncu.

NAVODILA ZA UPORABO ZLATE VODE:

Preventiva: od 1-3 žlice zlate vode na dan v ciklusu 10 dni, 2 x letno.

Preventiva pred zasevki po onkoloških operacijah: 3 x dnevno 1 žlica zlate vode v ciklusu 10 dni, premor 20 dni, ponovitev ciklusa eno leto.

Bolezni srčno-žilnega sistema, povišan arterijski tlak, ateroskleroza, aritmija, ishemična bolezen srca: 10 ml zlate vode 3 x dnevno 20-30 min pred jedjo, do normalizacije stanja.

Kronična utrujenost in nizek pritisk: 30 ml zlate vode vsako jutro 20-30 min pred zajtrkom, ciklus 10 dni.

Postinfarktno stanje: 10 ml zlate vode zjutraj in zvečer 20-30 min pred jedjo, do ozdravitve.

Stanje po kapi: 30 ml 3 x dnevno, 20-30 min pred jedjo, do normalizacije stanja

Bolezni centralnega živčnega sistema: idiopatija, pešanje spomina, Alzheimerjeva bolezen, melanholija: 30 ml zlate vode zjutraj 20-30 min pred zajtrkom, do normalizacije stanja

Bolezni perifernega živčnega sistema: radikulitis, miozitis, nevritis, revmatični poliartritis, bolezni kosti, mišic in sklepov (atritis, osteohondritis): 50 ml 1 x dnevno zjutraj 20-30 min pred zajtrkom 15 ciklusov ali do ozdravitve.

Onkološke bolezni in maligni tumorji pred in po operaciji, težke infekcije, tuberkoloza, sifilis, AIDS, virusni hepatitis: otroci 30 ml, odrasli 100 ml 1 x dnevno zjutraj 20-30 min pred zajtrkom, ciklus 10 dni, 20 dni premora, do ozdravitve.

Neplodnost, urogenitalne bolezni, motnje menstrualnega ciklusa, cistitis, vnetje jajčnikov, srčno popuščanje, osteoporoza, pešanje moči in hitro staranje: 50 ml zlate vode 3 x dnevno 20-30 min pred jedjo, ciklus 10 dni, 20 dni premora, ponovitev do normalizacije stanja.

Bolezni kože in ovenela koža: umivanje in vlaženje kože z zlato vodo, uživanje 10 ml zjutraj 20-30 min pred zajtrkom, do normalizacije stanja.

OPOZORILO: zlate vode ne smejo uživati nosečnice in doječe matere. Zlato se namreč zlahka vgradi v kri, preide skozi placento in v materino mleko. Delovanje zlata na zarodek in dojenčka še ni dovolj dobro proučeno!

Zdravljenje z zlato vodo je dopolnilno zdravljenje! Osnovno zdravljenje mora ordinirati zdravnik!

Pri uporabi t.i. zlate vode in pri drugih oblikah hrizoterapije bodite pozorni na izvor zlata.

Čisto zlato, govorimo o 24 karatnem oziroma 999,9/1000 zlatu na voljo kupcem v Sloveniji in Evropi, je pridobljeno s kemičnim postopkom rafinacije. Rafinacija pomeni ločevanje zlata od drugih delcev. Tako se rafinira ruda in pa star nakit. Pri rafinaciji določene firme uporabljajo tudi živo srebro, kar pa končni kupec ne ve! Zato atomi v sledeh lahko ostanejo v zlatu, saj je le to rafinirano na 999,9/1000 in ne na 1000/1000. Pri zlatu, ki ga pridobivajo v Afriki, je potrebno biti še bolj pazljiv. Namreč poznano je, da v Afriki zlato celo pridobivajo (ekstrahirajo) z živim srebrom, kar je v svetu strogo prepovedano. To je tako imenovano “črno zlato”, ki po določenih poteh pride tudi k nam. 

Zlato v zlatem nakitu je kemično spojeno s plemenitimi kovinami. V Sloveniji zakon še vedno dovoljuje, da se pri izdelavi 14 karatnega nakita zlatu poleg drugih plemenitih kovin dodajajo ostale kovine. To je npr. nikelj, ki človeškemu organizmu ni prijazen.

Najbolj zanesljivo je, da v namene zdravljenja kupujemo samorodno zlato, ki je najdeno v naravi.

Pri nakupu zlata, ki ga boste uporabljali za zdravljenje, bodite zato pozorni na njegovo čistost in izvor. Najvišja čistina zlata, ki ga lahko najdemo na trgu je zlato čistine 999,9/1000 v zlatih ploščicah. 

Maria Ana Kolman

10.1.2015

To je to kar sva poskušala z Dejanom Ogrincem izprašati Klausa Dono v vezi svetega grala in vode iz Ekvadorja iz vrelca z vodo , katera ima kolodno raztopljeno zlato in srebro hkrati in za katero Klaus pravi , da očitno pomlajuje

Klaus Dona je umetniski kurator za Habsburg Haus of Austria. Je usposobljen poznavalec različnih kultur, ki so se pojavljala skozi človeško zgodovino. Pri tem je naletel na več artefaktov (predvsem od neznane predmajevske in predkolumbijske civilizacije), ki nimajo logičnega razloga za obstoj. Se dotika zelo pomembnega vprasanja o resnični zgodovini našega človestva,kdo smo in kam gremo. Stvar je podkrepljena z veliko artefakti in razlagami.

Posnetek 

  je z obiska pri Klausu, po katerem je nastal odličen članek za revijo Jana

Izvor mladosti, Sveti Gral – monoatomsko zlato?

Članek iz revije NexusČudotvorni i zagonetni ORMUS elementi (Nexus br.17)

 

Komentiraj