Češarika eden najbolj pomembnih in čudežnih delov človeškega telesa

Kaj je Pinealna Žleza Češarika oz. epifiza, kakšno ima vlogo, kakšno je življenje ob polno , optimalno delujoči češariki in kakšno ob le deloma ali nič delujoči češariki?

Česarika je zanimiva žleza z notranjem izločanjem, katero so še nedolgo nazaj razglašali za zakrnelo (podobno kot priželjc). Raziskave so dokazale neposredno povezavo z zaznavanjem elektro magnetnih polj, v njej so namreč našli feromagnetne kristale, ki reagirajo na izredno majhna nihanja v EM poljih.

Neposredno zavedanje , zaznave , dojemanje brez na pamet naučene papagajščine raznih učenj (predvsem duhovnih, tudi znanstvenih…) , ki jim brezpogojno in nekritično sledimo. Zakaj nam to ni omogočeno, o tem pravzaprav ne vemo skoraj nič, noben sistem , ne šolski, ne noben religiozni, o tem ne pove prav ničesar, čeprav ravno  simbolov češarike mrgoli v vseh kulturah skozi celotno znano zgodovino človeštva. Papež ima celo na vrhu svoje palice / žezlu, ki ga uporablja na velikih ceremonijah upodobljeno češariko, v Vatikanu obstaja tudi trg s češariko – storžem, Budi iz glave “raste” storž… ni naključij.

 

Nošenje sončnih očal lahko vpliva na Epifizo

Vse več ljudi nosi sončna očala, tudi če sonce ne sije močno in celo mali otroci (ki so komaj shodili) imajo sončna očala.

Dr. Ornstein-a v članku v Let’s live Magazine iz oktobra leta 1980 razlaga, kako zelo je pomembna sončna svetloba, dnevna svetloba pa je življenjsko potrebna. Stvarnik nam je dal za duševno in fizično zdravje epifizo in ukazal ”Naj sveti luč!”.

Ne le da avtoritete o tem molčijo, pravzaprav nam očitno optimalno delovanje češarike onemogočajo, zakaj? Čeprav (in prav zato, ker) je bistven element
duhovnih potencialov, sredstvo za duhovno komunikacijo,
jasnovidnost in podobno?

Fluoride and The Pineal Gland
http://www.youtube.com/watch?v=XSZQ3ixu7a4
Mercury and Fluoride – The Dumbing Down Of A Population
http://www.youtube.com/watch?v=e3ARhMPVu-A&feature=related

 

Aktivator Češarike (prevedel in uredil Alessio)
Češarika (epifiza ali tretje oko) je zagotovo en najbolj življenjsko pomembnih in čudežnih delov človeškega telesa.Njegova lega, točno v centru možganov, je strateško pomembna za število esencialnih tekočin, katere izloča za dobro mentalno zdravje, kot sta melatonin, ki je pomemben za dober spanec ali serotonin, ki nam daje občutek dobrega počutja in sreče.Poleg tega se domneva, da češarka naravno proizvaja tudi drugo substanco, DMT (ali Dimetiltriptamin) in sodeluje oz. pomaga človeškim bitjem pri vizualizaciji slik v njihovem umu.Raziskave možganov so pokazale, da DMT najverjetneje pomaga znotraj področja uma tudi pri kreiranju naših sposobnosti sanjanja med procesom spanja ali pri simuliranju izkušenj smrti ali celo izkušenj bližnje smrti.

Veliko teh novih raziskav je bilo objavljenih v knjigi: “DMT: The Spirit Molecule: A Doctor’s Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences”” avtorja Dr. Rick-a Strassman-a. Priložen pa je tudi dokumentarec: “DMT: The Spirit Molecule.” (‘’DMT: Molekula duše’’).

Epifiza se smatra kot portal ali zvezdna vrata znotraj možganov, skozi katerega prehaja duša, ko zapušča telo in potuje po astralni ravnini med sanjanjem. In ko telo dotraja ali umre, duša prehaja skozi epifizo ter potuje v višje sfere, na duševno raven ali višje dimenzionalno realnost.

Ko se staramo, epifiza prične apneti zaradi škodljivih učinkov umetnih substanc kot so fluorid, ki ga najdemo v javnih vodovodnih sistemih, hormoni in aditivi dodani procesirani hrani in sladkorji in umetna sladila, dodana nealkoholnim pijačam. Posebno moramo izpostaviti mobilne telefone, ki so škodljivi za epifizo zaradi visokih koncentracij sevanja!

Naraven proces staranja tudi doprinese k procesu poapnitve epifize do točke, ko lahko opazimo bel madež na epifizi, kadar pacienta podvržejo skandiranju možganov.

 

Epifiza. Tako se fluor naloži na epifizi zaradi uporabe produktov z dodatkom fluora

Nedavno je prišla na dan nova informacija, da so na voljo novi produkti, ki lahko pomagajo pri ”razapnitvi”  epifize in pravzaprav obrnejo proces poapnitve epifize.

Avtor, govorec in mistik, David Wilcock je obsežno preučeval epifizo in odkril nekaj pomembnih novih informacij v zvez s substancami, ki lahko ”odklenejo” proces poapnitve epifize.

V pogovoru z Dr. Pete-om Peterson-om, vladnim ”insiderjem” in ”whistleblowerjem” v intervjuju za Project Camelot, je razkril, da olje podganje ribe ali vrste ribe iz družine skatov lahko prepreči oboje, propad zob in deluje tudi proti poapnenju epifize, v glavne zaradi substance, ki se imenuje ”Aktivator X”.

BLUE ICE™ fermentirano olje iz jeter skata
Na osnovi nadaljnjih raziskav je David Wilcock razkril, da je odkril produkt, ki ga je osebno testiral in ga priporoča. Imenuje se olje iz jeter skata in je na voljo, kot produkt z imenom BLUE ICE™ fermentirano olje iz jeter skata, v ne želatinastih kapsulah (kapsule), ki vsebuje substanco Aktivator X.

Po pogovoru s sodelavci GreenPasture.org, so priporočali kombiniranje olja iz jeter skata z BLUE ICE oljem iz jeter polenovke, da se doseže največjo korist za vaše telo.

Sledeče je na spletni strani greenpasture.org objavil ustanovitelj podjetja, Dave Wetzel:

Skati so vrsta iz iste družine rib kot morska mačka in morski psi. Vsi so ”talni prehranjevalci” in jih najdemo v vseh oceanih sveta. Ribolov je omejen, saj je trg za njihovo meso omejen le na nekaj držav.

Jetra skata so zelo velika in izločajo zelo globoko oranžno obarvano olje. O teh vrstah rib vem zelo malo, toda nek star ruski ribič mi je rekel, da moram izdelati to olje. Govoril je polomljeno angleščino, tako je bil pogovor o tej temi kratek in skoncentriran.

Od predstavitve olja iz jeter skata sem našel veliko zgodovinskih zapisov o uporabi olja iz jeter skata med 18-tim in 19-tim stoletjem. Posebno sem presenečen nad primerjavo zapisov Dr. Price-a v zvezi z barvo olja, katerega je identificiral kot aktivator X in oljem iz jeter skata, ki je tudi bogato globoke oranžne barve.

Ljudje, ki uporabljajo olje iz jeter skata bodo zagovarjali produkt, kot produkt ki ga potrebujejo in ne bodo prenehali z njegovo uporabo.

Aktivator X je odkril Dr. Weston A. Price, DDS zobozdravnik iz Clevelanda, katerega so poimenovali kot ”Charles Darwin prehrane”.

   Dr. Weston A. Price

Dr. Price je odkril dodaten maščobno topen vitamin, katerega je poimenoval ”Aktivator X” ter so ga tudi ostali poimenovali kot Price faktor ali X faktor, ter se zanj domneva, da gre za vitamin K2. Je močan katalizator, ki kot vitamina A in D, pomaga telesu pri absorbiranju in izkoriščanju mineralov. Prisoten je bil v prehrani vseh zdravih populacijskih skupin, katere je preučeval, na žalost pa je skoraj popolnoma izginil iz moderne zahodnjaške prehrane. Viri K2 vključujejo organsko meso krav, hranjenih z zeleno travo, ribje ikre in lupinarje (školjke). Maslo je lahko posebno bogat vir Aktivatorja X/vitamina K2, če prihaja od krav, ki so hranjene s hitro rastočo sezonsko travo spomladi in jeseni. Izgine pa pri kravah, ki so hranjene z bombažnim semenom ali visoko beljakovinsko hrano na osnovi soje. Na srečo se Aktivator X/vitamin K2 ne uniči pri pasterizaciji.

 

Dnevno nam lahko pomaga tudi Sonce. Sonce oddaja elektromagnetni spekter nevidne svetlobe, katero lahko uporabi epifiza. To lahko absorbiramo, če sedimo v direktni sončni svetlobi, obrnjeni z zadnjo stranjo glave v smeri proti soncu. Tako hranimo epifizo s tem, kar potrebuje. Če boste poskusili to, je najbolje če to počnete ob vsakem sedenju na jutranjem soncu le 20 min, takrat je tudi manj tveganja za sončne opekline. Epifiza je naša telepatska povezava z vsemi stvarmi zunaj fizičnega in nam omogoča komunikacijo z našo podzavestno ravnjo. Fluorid pa to enostavno zavre.

Solarna joga, sredstvo za spodbujanje pinealne žleze..


2 thoughts on “Češarika eden najbolj pomembnih in čudežnih delov človeškega telesa

  1. irena 7 februarja, 2015 / 5:54 popoldan

    zelo zanimiv in koristen članek. Super! Se že veselim naslednjih. Irena

    Liked by 1 person

Komentiraj