Angelina Jolie si je dala odstraniti prsi – največja prevara, ki efektivno prispeva k vzdrževanju in hranjenju zablode o genetiki, ki človeštvo zelo uspešno zasužnjuje v prepričanju lastne nemoči, determiniranosti in obsojenosti na nenehno servisiranje elit?

Iz dneva  v dan smo lahko vse bolj presenečeni nad nepredstavljivo nesorazmernostjo  vedenja med tistim kar vemo in tistim kar nam še ostaja popolnoma v oblakih.

Doslej smo vedeli, da DNK vpliva na čustva, vedenje, misli, in zdravje, nismo pa vedeli, da tudi misli, vedenje , zdravje in čustva vplivajo  na DNK, kar med drugimi dokazuje Dawson Church v knjigi Duh v genih, kjer  poveže zadnje znanstvene ugotovitve s področja genetike, elektromagnetnih sistemov v telesu, prevodnosti celičnih membran in kvantne fizike (sicer nisem bral..).

 

Nismo žrtve genetske usode. 

Dr. Nela Sršen je v različnih kulturah proučevala, kako številne somatske bolezni tradicionalno zdravijo z mislimi in spreminjanjem stanja zavesti. »Um ustvarja stvarnost s podzavestnimi vsebinami. Epigenetika pa nas uči, da je veliko stvari odvisnih od načina življenja in ne od genov! Ko smo ozaveščeni, postanemo vladarji svoje usode, namesto da mislimo, da smo žrtve naše genske sprogramiranosti. Genski material ne odreja našega življenja. Lahko se rodiš z mutirajočimi geni in ostaneš zdrav (normalen). Če spremeniš percepcijo oziroma način, na katerega se berejo tvoji geni. To pomeni, da lahko daste novo obliko svoji genski kodi. Tisto, v kar VERJAMEMO, spremeni in nadzoruje biologijo,«
razmišlja dr. Nela Sršen.

Lahko smo vladarji Usode, članek iz revije Jana v celoti tukaj
 

Angelina Jolie pa si je dala odstraniti prsi – največja prevara?

Zakaj ?

1. FACT Nr 1

Ameriško podjetje, ki opravlja tovrstne preiskave – Myriad Genetics, si lasti pravico nad patentom, za ves postopek ugotavljanja gena BRCA-1. Že kar dolgo časa je poznano, da si tovrstne družbe prizadevajo patentirati človeški DNK

Myriad Genetics pravkar bije pravno bitko z Ameriškim Vrhovnim sodiščem, s katero bi dosegli zaščito nad ugotavljanjem gena BRCA. V bistvu si ta gen hoče prisvojiti. Kritiški mediji povezujejo priznanje zvezdnice (poseg je opravila že pred časom), ki sovpada s pričetkom postopka na sodišču. Takoj po njenem priznanju, že naslednji dan, so namreč delnice tega podjetja poskočile za 3%. Če bo razkritje Angeline vplivalo na razsodbo Vrhovnega sodišča, bo omenjeno podjetje pričelo služiti milijarde dolarjev na leto. Bogate ženske bodo po vsem svetu hotele opraviti ta test, ki trenutno stane 3.000-4.000 $.
Rak je eden najdobičkonosnejših poslov na Svetu

Več tudi v  Članku iz revije Jana: Kdo je lastnik naših genov TUKAJ

2. FACT Nr 2.

DNK je IRELEVANTEN za posameznika. DNK je POSLEDICA in NIKAKOR NE VZROK, ki pa tiči drugje NUJNO ogled

Biology of Belief – by Bruce Lipton (full documentary)

Genetika kot jo razlaga šolska znanost namrec očitno ne drži in tako tudi vprasanje, če lahko preživi z neko selekcijo zgolj tisti z dobrim DNK oz. dobrim imunskim sistemom, če pa le ta ni zgolj odvisna od genov položenih v zibelko, pač pa je bolj pogojena z epigenetiko O epigenetiki, tj. genetiki odvisni od občutij, misli, odzivov na okolje, ki dejansko pomeni preboj nove paradigme

Sacred Geometry DNA changes 2012 Mollecular Atom Consciousness(Še posebej je zanimivo okoli 16 minute, ko Gregg Braden govori o vplivu občutkov ljubezni in strahu na genetiko.)

Prostovoljno ali neprostovoljno pohabljenje ameriške igralke zato ni tako zelo nedolžno dejanje in ne sodi zgolj v trač medije oz. rubriko, vsaj kar tiče druge točke . S svojim dejanjem namreč efektivno prispeva k vzdrževanju in hranjenju zablode o genetiki, ki človeštvo  zelo uspešno zasužnjuje v prepričanju lastne  nemoči , determiniranosti   in obsojenosti na nenehno servisiranje elit.

Ne le zaradi fakta 1, pač pa predvsem zaradi fakta 2 je izjemno pomembno , da razumemo zakaj je nadaljni obstoj in prevlada Darwinistične paradigme skrajno nevarna za preživetje človeštva, človek namreč ima sposobnost spreminjati svoja prepričanja, svoj vrednostni sistem,….. s tem pa tudi DNK , o slednjem dr. Lipton in ostali zelo nazorno, človek je svobodno bitje, ki ga ne determinira vnaprej določena usoda od staršev podedovanih genov niti karma , niti slaba volja kateregakoli boga. Slednje je področje Epigenetike

Epigenetika – preboj nove misli in kaljenje semen v Ebnerjevemu kalilniku
Zakaj je to izrednega pomena? Ker prebija paradigmo. Namreč, epigenetika o kateri govori dr. Bruce Lipton, in za kar gre očitno tudi pri priEbnerjevemu kalilniku, daje odgovore na marsikatero vprašanje tudi širše.

Vsi se zavedamo, da so spremembe nujne in da tako kot je šlo doslej, ne sme naprej. Pravzaprav drvimo proti robu prepada misleč, saj je še ni tako hudo … vendar … Zakaj ne moremo kljub prvotnim dobrim namenom, idejam, projektom … spremeniti sebe (v smeri boljšega zdravja, odnosov do soljudi, narave, živali …), spremeniti družbe, politike, družbene ureditve itd.? Zakaj ostaja namera spremembe običajno le pri govoričenju in ne tudi v življenju v praksi?

Program v naši podzavesti predstavlja 95%, le 5% zavesti je kreativne, ustvarjalne, žive. Program navzven vedno manifestira le tisto vsebino, ki so nam jo vsadili z vzgojo tj. programiranjem (bližnja omejena okolica, šolski sistem, cerkev …) do sedmega leta starosti.

Skratka, venomer ponavljamo le eno in isto in še tako iskrena pobuda civilne iniciative se v glavnem slej ko prej spridi v lakajstvo eliti. Zato še kako dobra ideja ne more zaživeti v svoji nameri, ker ne upoštevamo sebe (tj. rutinskega, v stari paradigmi temelječega človeka) kot primarnega v nujnosti spremembe.

Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu, je dejal Mahatma Gandi, ampak kako? Ko pa sproti sami sebi namesto nebes večinoma še vedno, z našim občutenjem, mislimi in odzivi, ustvarjamo pekel.

http://www.skrivnosti-sveta.com/epigenetika-preboj-nove-misli-in-kaljenje-semen-v-ebnerjevemu-kalilniku/

EXPOSED: Angelina Jolie part of a clever corporate scheme to protect billions in BRCA gene patents, influence Supreme Court decision (opinion)

Learn more: http://www.naturalnews.com/040365_Angelina_Jolie_gene_ patents_Supreme_Court_ decision.html#ixzz2U9kCaiXE http://www.naturalnews.com/040365_Angelina_Jolie_gene_ patents_Supreme_Court_decision.html

Še eno mnenje iz stroke (dr. Miha M. )

Apropo genetika. To ni kuj tak, kot so nas učili v katerikoli šoli. Zadeva je krepko soodvisna in multifaktorielna.
1.) Če bi to bilo tako simpl: mutacija na mutacijo in že imamo novi species, potem bi danes že zdavnaj imeli materialni dokaz za Darwinovo oz. bolje rečeno neo-Darwinovo teorijo. A ker to ni tako simpl in ker tega ne moremo z vsem napihnjenim egomanskim znanjem-po tej razlagi- experimentalno dokazati, je Darwinova teorija še vedno TEORIJA. Obrni kak hočeš, verjemi ali ne , vedi ali ne vedi, sprejmi ali ne, takšno je pač dejstvo. Ampak po drugi strani spet ne moremo reči da evolucije ni oz. je ni bilo. Fakti kažejo, da neke vrste evolucija non stop teče, ampak nismo pogruntali kako in zakaj. Zadeva je hudo soodvisna in to si lahko vsak doma dokaže z eksperimentom, ko vidi kaj mu zraste iz Ebnerjevega kalilnika-ki spremeni samo nek, EN “brezvezen” parameter, to je statična elektro napetost pa imamo iz načeloma istega genoma krepko drugačen fenotipski osebek. In pazi TUKAJ, res pazi; vse arheološke izkopanine nam kažejo nek odtis (okostje ali mumijo), torej fenotip, za katerega ni jasno iz kakšnega genoma je nastal. Kontaš foro? Mi danes (še) ne vemo ali in v kolikšni meri so si slični ali različni genomi med navadnim človekom, velikanom in palčkom-katerih oblikovno enaka a samo v velikosti različna okostja smo doslej našli. Verjetno (če verjamemo prvi in eni gen analizi in baba čula baba rekla-pricurljanim podatkom), se od nas izmerjeno v DNA delno razlikuje species “prolongated skull”. Ampak še vedno ne vemo zakaj se ta razlikuje od nas? Je prišel od drugod, se je sam naredil/zmutiral, ga je kaj od zunaj zmutiralo, je to kakšna naša vzporedna izumrla veja, je to nadrasa (med drugim tudi faraoni so si povijali glave oz. so nosili kape, ki so jim dajale izgled “prolongated skull”) ?
2.) Mi sicer tehnično lahko naredimo klon. Osebno sem sicer skeptičen, če je ta odrasli klon res 1:1, 100% kopija. Ker: študije nič ne govorijo eksplicitno o tem, da so jim skenirali popolnoma celoten genom, vključno z Junk DNA. Meni urin govori bolj v to smer, da se sklepa, da so kloni 1:1 kopija, ker pač bi naj nastali iz istega genoma. Ampak kakorkoli, četudi so 100% genetske kopije, pa fenotipsko absolutno niso, čeprav so rasli v isti materi pod istimi pogoji-no lahko tudi v različnih materah!!! A se kdaj vprašamo kako in zakaj? SEVEDA! Zato so različni, ker pogoji od zunaj blazno vplivajo na genetiko, pa spet mi to verjeli ali ne, sprejeli ali ne, takšno je pač dejstvo. In oni9 lahko delajo klone, Cyborge ali bilo kakšna standardizirana Monjsatastična semena, vsak bo ostal individuum. Enojajčni dvojčki so si sicer podobni, a ne isti. In v čem se najbolj razlikujejo? V svoji notranjosti, v PSIHI, v duši, ki je v njih, ker pač ni v obeh ena te ista duša. Tako ta duša ustvarja svoje lastno morfogenetsko in karmično polje in zato tudi enojajčni dvojčki niso isti, čeprav bi po veleteorijah morali biti.
3.) Pa še nekaj. V teoriji bi naj Darwinova in eugenična selekcijska teorija funkcionirala konvergentno. Torej osebki bi si morali biti čimbolj slični, podobni, oz. enaki, se izolirati v okolju, vsi ostali (neenaki) pocrkati, ti novi osebki, pa trajno v glavnem nespremenjeno živeti naprej. Hja in kaj nam pravi mati narava v praksi? “Ne jebem jaz genetske konvergence, hočem raznolikost, divergenco!” Takoj ko je možno, se vsaka čista linija razpusti in si je vedno manj ista. To veste pasjerejci, kako je potrebno vsakih nekaj generacij raso “osvežiti”- torej jo povratno pariti s prastarši ali inbreedirati, da se določene lastnosti ohranijo. Ampak, takšna inbreedirana oz. genetsko počiščena rasa postane kaj kmalu nevitalna in zdegenerirana, zaradi dednih familiarnih bolezni in takšna linija, DOKAZANO, zaradi dednih napak v naravi izumre/izgine, še posebej pa izumre v divjih darvinističnih selekcijskih pogojih. Pa dobro, zakaj to ofca ne dojame? Evo, kaj zdaj? Zdaj pa je samo en mali, majhen problemček, ker še nimamo alternativne teorije. Folk je zgubljen, ker nima deefinicije/pravila od velikega brata po kateri mora živet-brez definicij pa crkne, ker je odvisen suženj, a alternativ ne vidi-da bi bil recimo nesuženj.In kaj potem, pa dajmo jo narediti….nove teorije in prakse.

One thought on “Angelina Jolie si je dala odstraniti prsi – največja prevara, ki efektivno prispeva k vzdrževanju in hranjenju zablode o genetiki, ki človeštvo zelo uspešno zasužnjuje v prepričanju lastne nemoči, determiniranosti in obsojenosti na nenehno servisiranje elit?

  1. Ivana Kozina 18 februarja, 2016 / 8:14 dop

    Ja kakšna neumnost, referiram na naslov, jaz sem se samo za glavo prijela, ko sem slišala kaj je storila. Zato pravim, da čudno, da si ni dala odstraniti še glave, tako bi preventivno poskrbela kar za vse tegobe že vnaprej, za vsak slučaj… 🙂

    Liked by 1 person

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s