Kako televizija deluje na človeka

Kako televizija deluje na človeka???

Če imate otroke OBVEZNO poglejte
tale video


Poglejte, kako so otroci v transu, kako vsi dihajo enako, z istim izrazom na obrazu. Ko je človek (ali otrok) v transu je bolj dojemljiv  za sugestije. In pomislitek kako “groznim” sugestijamo smo lahko kdaj izpostavljeni ob gledanju televizije

Izpostavljenost televizijskim ekranom povzroča agresivnost, hiperaktivnost? Tudi pri Ljudeh?

John Nash Ott, pionir upočasnjenega snemanja filma, je postal slaven s svojimi posnetki rastlin, pri katerih dobijo gledalci ob hitrejšem predvajanju občutek, kot da rastlina v nekaj sekundah zraste in se razvije. Ott je izpostavljal rastline vplivu televizijskih ekranov. Fižol, ki je rasel pred televizijskim ekranom, se je popolnoma deformiral. Nekaterim rastlinam so korenine rasle v zrak namesto v zemljo. Podobni poskusi na podganah so pokazali, da postanejo podgane, ki so izpostavljene sevanju ekrana, hiperaktivne in agresivne, čez čas pa postanejo letargične. Več v objavi Skrivnostno življenje rastlin TUKAJ

Nagovor iz igranega filma Network

A vi ljudje sedite tam dan za dnem, večer za večerom, vseh starosti, barv kože, ver. Mi smo vse, kar poznate! Začenjate verjeti našim slepilom, ki jih ustvarjamo! Začenjate verjeti, da je škatla resnična, vaša lastna življanja pa ne! Počnete, kar vam reče škatla! Oblačite se kot vam pravi škatla, vzgajate otroke, celo mislite tako kot škatla! To je množična norost, vi blazneži! Za božjo voljo, vi ste tisti, ki ste resnični! Mi smo slepilo! Če torej hočete resnico pojdite k Bogu. Pojdite k vašim gurujem. Pojdite k SAMEMU SEBI. Ker to je edini prostor kjer boste našli kaj resnice! Ampak, človek, od nas ne boš nikoli dobil resnice. Povedali ti bomo karkoli hočeš slišati. Lažemo sto na uro. Povedali ti bomo kakršno koli sranje želiš slišati Mi delamo z iluzijo, človek! Nič od tega ni resnično!
iz odlomka filma Network (1976) na

JE KAJ NAROBE Z ZNANOSTJO IN TEHNOLOGIJO? Kaj ugotavlja Sanja Lončar v projektu SZČN

Nič.
Dokler služita človeku, naravi in našemu planetu. A žal sta v praksi velikokrat namenjeni vse prej kot temu.

Digitalizacija ali zdravje: http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=434

Neslišna manipulacija: http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=435

Z znanostjo in tehnologijo ni nič narobe. Ključna je vest tistih, ki se z njima ukvarjajo.

O televiziji in moderni tehnologiji Barbara Marcinak

“Moderna tehnologija je eno največjih orožij kontrole frekvence. Prodajane vam bodo naprave za zabavo in udobje, ki so vse vpletene v kontrolo frekvence. Mi vam močno priporočamo, da se znebite svojih tv sprejemnikov. To je primarno orodje, ki se uporablja za manipulacijo vaše zavesti na dnevni bazi. Ta eksperiment je tako fino uravnan, da vi podzavestno sprejemate bolezni preko televizije. In tako obstaja cela generacija, ki se »ubija« preko gledanja televizije in istočasnega vzdrževanja medicinske družbe. Občasno se oddaja osvobajajoča informacija – celo »New Age Show«. Vseeno lahko gledate tv oddajo o tem, kako ste lahko povzdignjeni in neomejeni, medtem ko ste podzavestno tolčeni s frekvenco, ki vam preprečuje originalno razmišljanje. To vas podzavestno drži nepokretne in vas vzdržuje v določeni družbi tipa: »PREŽIVI, PRIDI PRAVOČASNO, MOLČI, POJDI V SLUŽBO…«
Televizija promovira neaktivnost, statičnost in takšen stil življenja. Poglejte okoli sebe. Zbudite se, ljudje! Uporaba podzavestnega, da se vznemiri človeško zavest, je postal svetovni program.
Če razmislite o hišah, ki jih imate: dva, tri ali celo štiri televizorje v njih, se morate strinjati, da je to zelo dober marketinški program. Nekateri ljudje vedo o podzavestnem na televiziji, ampak mislijo, da so na to imuni. Vseeno, efekti televizije so tako sprejemljivi, da ne glede na to, da trdite da boste, ne morete uravnovesiti tega, kar zadnje čase povzroča vaši vibracijski frekvenci tehnologija.
Rekli smo, da obstajajo bitja, ki se hranijo na vaših emotivnih telesih. Predstavljajte si, kako prebrisano orodje je za njih televizija. Povsod po svetu milijarde ljudi pošilja emotivne sokove v atmosfero, odvisno od tega, kar so gledali po televiziji. Ni jim treba imeti več toliko vojn, da vas vznemirijo – oni lahko enostavno snemajo filme!
Ljudje, ki imajo potrebo gledati televizijo, niso tisti, ki posegajo za bogastvom informacij znotraj svojega uma, ali tistih informacij okoli nas, ki so vsem v trenutku dostopne. Pravzaprav, če se resnično želite razviti, ne berite časopisov, ne poslušajte radia in ne glejte televizije. Če ste sposobni biti čez daljša obdobja brez medijev in če ste se sposobni odmakniti od kaosa, tesnobe, stresa in izzivov vseh vrst, ki jih ne potrebujete, boste pričeli gledati jasneje. Pričeli boste poslušati, kaj se dogaja znotraj vas samih in živeti na svetu, ne pa biti istočasno izgubljeni v njem.
Postanite jasni. Ne moremo tega dovolj poudariti!
Tudi elektronika vam povzroči zmedo v vaši frekvenci. Celo če ni konstruirana tako, da bi motila vašo frekvenco, se včasih ne sklada z vašo frekvenco in ustvarja motnje. Poleg tega, kot smo rekli, so mnoge stvari narejene tako, da pri vas povzročijo statiko, da bi za vedno ostali na določenem vibracijskem nivoju, ki vas pretvarja v sigurne, nenevarne, neaktivne in produktivne živali.
Kaj pa je z računalniki? Druga najvažnejša stvar v ZDA so računalniki. Koliko vas dela za računalniki in ima glavobole, posebno ko delate za velike družbe in ste vezani znotraj njihovih centralnih računalnikov? Velike družbe se ukvarjajo z aspekti kontrole uma; uporabljajo vaš um, da bi proizvedli energijo in dosegli nekaj zase. Osebni računalniki niso tako močni.”

Več v elektronski knjigi v pdf Barbare-Marciniak-Prinasalci-svita TUKAJ

One thought on “Kako televizija deluje na človeka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s